Οι μυστικές υπηρεσίες σε αναζήτηση νέου Τζέιμς Μποντ!

0

Οι μυστικές υπηρεσίες σε αναζήτηση νέου Τζέιμς Μποντ!

Αρκεί να μην έχει κανείς τατουάζ, να διαθέτει άδεια οδήγησης και να είναι παρατηρητικός για να κάνει αίτηση πρόσληψης στην M15, δηλαδή στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας της Βρετανίας

Οι μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία έχουν βάλει αγγελία αναζήτησης νέων κατασκόπων, που χρειάζεται να διαθέτουν κάποιες συγκεκριμένες δεξιότητες, αλλά και συγκεκριμένο ύψος.

Με ένα online τεστ στην ιστοσελίδα της η M15 (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) στη Βρετανία, αναζητά να προσλάβει νέους κατασκόπους που θα διαθέτουν συγκεκριμένα προσόντα. Οι επίδοξοι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να μην έχουν τατουάζ, οι άντρες να έχουν ύψος μέχρι 1.85 και οι γυναίκες μέχρι 1.73, άλλωστε, αν είναι πολύ ψηλοί και με τατουάζ σε εμφανή σημεία του σώματός τους θα είναι δύσκολο να περνούν απαρατήρητοι!

Οι υποψήφιοι στα τεστ της ιστοσελίδας της M15 καλούνται να έχουν παρατηρητικότητα, να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τους δρόμους του Λονδίνου, κεντρικούς και μη, αφού θα κληθούν να εργαστούν ως κατάσκοποι, που κυρίως θα κινούνται με οχήματα και να έχουν καλή μνήμη. Βέβαια η καλή γνώση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας θεωρείται επιπλέον προσόν.

Ο πρώτος μισθός όσων προσληφθούν θα ανέρχεται σε 36.000 ευρώ, ενώ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, μέσα σε διάστημα εβδομήντα ημερών θα αυξηθεί σε 40.600 ευρώ!

Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση ημέρα και νύχτα, καθώς η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να τους καλέσει όποτε το κρίνει απαραίτητο και η κύρια απασχόλησή τους θα είναι «η παρατήρηση του πλήθους», όπως σημειώνει η ανακοίνωση της υπηρεσίας, ενώ θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις, ανάλογα με τα γεγονότα που θα προκύπτουν.

Leave a Reply