Οι “μεταγραφές” που έκαναν τη διαφορά στην Γυμναστικό Σύλλογο Μεγάρων

0

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων ετοιμάζεται για μεγάλες δόξες.

Με την Ειρήνη Δημοπούλου στον πάγκο, μια εξαιρετικά έμπειρη προπονητή, με θητεία και σε Εθνική Ομάδα, να οδηγεί το άρμα με τροχούς έμπειρους παίκτες από σαλόνια μεγάλων κατηγοριών, που πίστεψαν το όραμα της νέας διοίκησης με πρόεδρο τον Κορίνθιο Δημ. Τζαναβάρα.

Την Παρασκευή 13-01 πήγαμε στα Μέγαρα για να δούμε το “θαύμα” της ομάδας που πάει τρένο στην κατηγορία.

Τα ονόματα του Γιώργου Λυτόπουλου, του Παναγιώτη Καραβανά,του Κωστή Δέδε,του Μάριου Σακελλαράκη και του Νίκου Κούτουλα στη θέση του playmaker φαντάζουν υπερβολή για την κατηγορία, όμως εδώ είναι φανερό ότι η ομάδα ετοιμάζεται για εκεί που θα παίζει σε βάθος πενταετίας.

Ο Φάρος Κερατσινίου απλά δε μπορούσε να αντισταθεί στις ορέξεις της ομάδας της Ειρήνης Δημοπούλου, η οποία δε σταμάτησε στιγμή από τον πάγκο να δοκιμάζει συστήματα και οι παίκτες της, τα εφάρμοζαν στην εντέλεια λες και ήταν σε προπόνηση.

Μια ομάδα φτιαγμένη για να μπορούν να κάνουν όνειρα οι οπαδοί των Μεγάρων, που έδωσαν βροντερό παρόν και παλμό στο κλειστό μετατρέποντας το σε δυνατή έδρα.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Τζαναβάρας έκανε λόγο για μια κατηγορία τη χρονιά.

Στην αρχή νομίζαμε με την παρέα που πήγαμε να καλύψουμε το ματς ότι ήταν λόγια ενθουσιασμού.

Όμως αυτό που είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας, ήταν μια ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές κατηγορίες και μια κοουτς με οξυδέρκεια, παραστάσεις και σεβασμό από και προς τους παίκτες που εγγυώνται ότι η συνέχεια θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή…

Leave a Reply