Οι μάγοι του Ελλάδα έχεις ταλέντο σε μια μοναδική παράσταση από το Δήμο Κορινθίων και το ΚΕ.Π.Α.Π.

0

Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος σας καλωσορίζουν σε ένα online Φαντασμαγορικό Show Μαγείας, που ξεπερνά τα στενά όρια της λογικής!

Την Κυριακή 9 Μαϊου στις 6 το απόγευμα μια online διαδραστική παράσταση, που όχι μόνο θα απολαύσετε από τους καναπέδες σας, αλλά θα πάρετε και ενεργά μέρος.

Και δε φτάνει μόνο αυτό αλλά θα κερδίσετε και πλούσια δώρα!!!

Οι νέες τεχνολογίες μας δίνουν την δυνατότητα η διάδραση να μην λείψει ούτε για μια στιγμή από τα μαγικά δρώμενα, που θα παρακολουθήσετε.

Ένα μοναδικό «Magic & Mystery Online Show» για μικρούς και μεγάλους από τρεις διάσημους Έλληνες Μάγους, που διέπρεψαν στην εκπομπή “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, τον απίστευτο Μάγο Λούκο, τον εκπληκτικό Μάγο Μουσουράκη και βέβαια τον μοναδικό Amazing Dio, σε μια παράσταση που θα κάνει τα αδύνατα να μοιάζουν δυνατά.

Μια παράσταση προσαρμοσμένη για τους μικρούς μας φίλους με πολύ γέλιο, πολλή μαγεία και πολύ μυστήριο από τρεις μετρ του είδους!

Σας περιμένουν ώρες γεμάτες μαγεία, με συναρπαστικές στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Οι καλύτεροι μάγοι της Ελλάδας για πρώτη φορά Online σε μια διαδραστική παράσταση που σας καλεί να πάρετε ενεργά μέρος στα μαγικά δρώμενα μέσω του υπολογιστή σας

Μια συναρπαστική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Πώς θα συμμετάσχεις:

Πατάς το λινκ την Κυριακή λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και απολαμβάνεις την εμπειρία:
Dionysios Goulimis is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Corinth
Time: May 9, 2021 06:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://us05web.zoom.us/j/83517069237?pwd=NE1mbnVTeTNTVk4xY21HVzZLWkR1UT09

Meeting ID: 835 1706 9237
Passcode: 1QYa3Z

Leave a Reply