Οι εφαρμογές της Microsoft θα είναι προεγκατεστημένες σε πολλά Android tablets!

0

microsoftapps_631_355

Η Microsoft ένωσε τις δυνάμεις της με την LG και τη Sony, ανακοινώνοντας ότι τα νέα tablet των συγκεκριμένων εταιρειών θα διατίθενται με προεγκατεστημένες τις σουίτες γραφείου και επικοινωνίας, Office και Skype.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive και Skype θα είναι ήδη εγκατεστημένα στα tablets της LG και της Sony που ενσωματώνουν το λειτουργικό Android.
«Οι στρατηγικές συμφωνίες με τους συγκεκριμένους συνεργάτες μας δείχνει τους τρόπους με τους οποίους η Microsoft αξιοποιεί την κλίμακα του οικοσυστήματος του υλικού και συνεργάζεται με τις εταιρείες ώστε να προσφέρει πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες της», δήλωσε στην ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer ο Νικ Πάρκερ, εταιρικός αντιπρόεδρος του τμήματος OEM της εταιρείας.

«Η κίνηση αυτή αποτελεί μια στρατηγική που θα φέρει μια σειρά από υπηρεσίες της Microsoft στον χρήστη κάθε συσκευής», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Έχοντας ήδη εγκαταστήσει το συγκεκριμένο λογισμικό και τις υπηρεσίες της Microsoft στα tablets που ενσωματώνουν το Android, οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την αποδοτικότητα των συσκευών τους, κάτι που επιθυμούν επίσης και οι καταναλωτές».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές της Microsoft θα είναι προεγκατεστημένες στο tablet της Sony, Xperia Z4, «μέσα στις επόμενες ημέρες», προσθέτοντας ότι σύντομα θα διατεθεί και σε tablet της LG.
Η Microsoft είχε ανακοινώσει στις αρχές του τρέχοντος έτους ότι τα Office και Skype θα ενσωματωθούν επίσης σε φορητές συσκευές της Samsung και της Dell.

Leave a Reply