Οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…Ήταν μια μεγάλη σκευωρία

0

beatles-1964-700x560

Μη νομίζετε ότι το λέμε εμείς. Αλλού χτύπησε η τρέλα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην απέραντη θάλασσα του διαδικτύου υπάρχει ένα blog που υποστηρίζει ότι το συγκρότημα που καθόρισε την πορεία της pop/rock σκηνής και άφησε εποχή με αναρίθμητες πωλήσεις δίσκων και τραγούδια που θα είναι για πάντα επιτυχίες, δεν υπήρξε ποτέ. Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί ασχολούμαστε με μια μπαρούφα που μπορεί να γράφει κάποιος. Γιατί δεν πρόκειται απλά για μια μπαρούφα. Ο τύπος ή οι τύποι που βρίσκονται πίσω από αυτό παραθέτουν και αποδεικτικά στοιχεία!

Το thebeatlesneverexisted.com βρίσκεται πίσω από την αποκάλυψη μιας μεγάλης σκευωρίας. Για την ακρίβεια αυτό που υποστηρίζουν δεν είναι ότι οι Beatles δεν υπήρξαν, αλλά ότι υπήρξαν σε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που μάθαμε. Δεν ήταν δηλαδή τέσσερις, ο Ρίνγκο Σταρ, ο Πολ ΜακΚάρτνι, ο Τζον Λένον και ο Τζορτζ Χάρισον, αλλά παραπάνω. Κάποιοι μάνατζερ σκέφτηκαν αυτά τα ονόματα και κάθε φορά τοποθετούσαν και διαφορετικούς ανθρώπους που τους είχαν φτιάξει το στυλ, το μαλλί ώστε να είναι ίδιοι. Λες και μιλάμε για ένα εργοστάσιο παραγωγής των Beatles, σαν ανθρώπινες ρέπλικες. Μόνο που όπως υποστηρίζουν όσοι βρίσκονται πίσω από το blog τους ξέφυγαν πράγματα. Κι εκεί είναι και τα επιχειρήματα τους.

Ας πούμε ο Πολ ΜακΚάρτνι σε άλλες εμφανίσεις είναι ψηλότερος, σε άλλες κοντύτερος, ενώ τα φρύδια του διαφέρουν. Ο Τζον Λένον έχει διαφορετικό χείλος και μύτη στις αρχές και διαφορετικό πιο μετά και άλλα τέτοια ωραία.

BEATLES2

BEATLES4

BEATLES1

BEATLES3

 

Το περίεργο είναι ότι όσο παρατηρεί κανείς τις φωτογραφίες τόσο αρχίζει και πείθεται μέσα του. Ευτυχώς που ο Πολ είναι ακόμα ζωντανός και μπορεί να επιβεβαιώσει την αλήθεια.

Leave a Reply