Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 31-5

0

0738c05724-800x500_c

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής 31-5 και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Μία έκρηξη στην προσωπική σας ζωή θα γίνει σήμερα και ο λόγος είναι ότι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στο Λιοντάρι που είναι για σας πολύ συμβατό με την δική σας ψυχολογία. Τις δύο επόμενες μέρες προετοιμαστείτε για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πάνω στην προσωπική σας ζωή, θέματα επαγγελματικά θα τρέξουν με μεγαλύτερη άνεση και ίσως μπορέσετε να εξασφαλίσετε ένα εξτρά οικονομικό κέρδος από εκεί που δεν περιμένατε.

Ταύρος   Θα σας απασχολήσουν σήμερα οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να συμβεί σήμερα ένα υπέροχο οικογενειακό γεγονός που θα πάρετε αρκετή χαρά. Αλλά και πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με κάποιο ακίνητο που έχετε κάνοντας κάποια μαστορέματα και φτιάχνοντας τον χώρο πολύ καλύτερο από ότι ήταν. Τα πρόσωπα της οικογένειας σας θα βρεθούν πολύ κοντά σας και θα νιώσετε αγάπη και θαλπωρή.

Δίδυμοι   Πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθείτε μακριά από το σπίτι σας και να περάσετε αρκετά όμορφα, κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Μην αφήσετε κανέναν όμως να σας χαλάσει την όμορφη κατά τα άλλα μέρα σας, κάνοντας παρατηρήσεις σε ότι κάνετε και ότι θέλετε να δημιουργήσετε. Οι επιλογές σας είναι ο δρόμος που θα περπατήσετε και μην αφήνετε κανέναν να κάνει παρεμβολές στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος   Τα αποκτήματα που έχετε, υλικά και συναισθηματικά, τα πολύ αγαπημένα σας πράγματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι άνθρωποι που σας στηρίζουν αυτή την περίοδο δεν λείπουν από το πλάι σας και σας δίνουν θάρρος για να προχωρήσετε όσο καλύτερα γίνετε με τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Η προσωπική σας ζωή έχει ακόμα την αίσθηση του ανεκπλήρωτου και πολύ φοβάμαι ότι σε αυτό φέρνετε καθαρά την ευθύνη εσείς.

Λέων   Η Κυριακή για σας θα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε θέματα που είχατε σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό. Επίσης η προσωπική σας ζωή θα πάρει άλλη δυναμική και να περιμένετε τις επόμενες μέρες να δείτε κάποιες εξελίξεις που τις υποψιαζόσασταν αλλά δεν ήσασταν και πολύ σίγουροι για το αποτέλεσμα. Το φιλικό σας περιβάλλον, βρίσκετε δίπλα σας και παίρνετε δύναμη και στήριξη.

Παρθένος   Φίλοι, παλιοί και νέοι, θαυμαστές και άνθρωποι που βαφτίζονται προστάτες σας και θαυμαστές σας, θα έχουν την ..τιμητική τους σήμερα.  Ανοίγετε μια περίοδος δυνατή στα επαγγελματικά σας σχέδια και πολύ πιθανόν να δείτε θέματα που είχαν σκαλώσει κατά το παρελθόν να κυλούν με μεγάλη ευκολία. Αν και η μέρα αυτή θεωρείται μέρα αργίας και ξεκούρασης, εσείς μάλλον δεν θα την νιώσετε έτσι.

Ζυγός   Μία πολύ ευνοϊκή μέρα σήμερα, που παρουσιάζονται ευκαιρίες στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αν προσέξετε με διορατικότητα τα μηνύματα που σας μεταδίδουν οι άλλοι αυτή την περίοδο, θα μπορέσετε να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές. Η μέρα αυτή θεωρείται πρόδρομος σε μια σειρά ευνοϊκών γεγονότων που θα κατακλύσουν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Φροντίστε την υγεία σας.

Σκορπιός   Σήμερα θα βάλετε καινούρια ώθηση σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Θα μπορέσετε πιο ξεκάθαρα να τακτοποιήσετε ότι σας απασχολεί και να βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα για να το αναπτύξετε με τον καλλίτερο τρόπο. Η μέρα αυτή σας βρίσκει κοντά σε κόσμο και σε κοινωνικές επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ πιθανόν σήμερα να λάμψετε με την παρουσία σας όπου βρεθείτε.

Τοξότης

Δημιουργική μέρα γεμάτη με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας φροντίζουν. Η συναισθηματική σας ζωή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, μιας και το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για το καλύτερο δυνατόν. Η αποδοχή από τον σύντροφο σας και η καλή επικοινωνία που έχετε με αυτόν, θα σας κάνει σήμερα να νοιώθετε χαρά με απλά πράγματα. Από το βράδυ και μετά, ίσως δεχτείτε ένα μήνυμα αγάπης.

Αιγόκερως   Μέρα ξεκούρασης η σημερινή. Αλλά η ξεκούραση μάλλον δεν θα είναι μόνη, θα ακολουθείτε με πολύ συναίσθημα και συντροφική διάθεση. Άνθρωποι που θα έρθουν σήμερα να σας βρουν θα σας φέρουν όμορφα μηνύματα αγάπης και χαράς. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με κάποιο ακίνητο που βρίσκεται μακριά και να θελήσετε να περάσετε λίγες ξένοιαστες ώρες εκεί με ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος   Ο σύντροφος σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε, ακόμη και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θέματα οικογενειακά, θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Σήμερα μπορεί να αρχίσει κάτι νέο ή κάτι να ολοκληρώνει τον κύκλο του σε μία πρόσφατη ερωτική σχέση ή μια μακροχρόνια φιλία Οι αλλαγές αυτές όπως και να διαμορφωθούν στην ζωή σας, είναι ευπρόσδεκτες.

Ιχθύς   Όμορφη μέρα σήμερα για κάθε καθημερινή δραστηριότητα σας. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άθλησης και διατροφής που το είχατε πολύ ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς θα περάσουν από κάποιες μικρές κρίσεις. Αποφύγετε τα λόγια και μην αφήσετε τους άλλους να σας μειώνουν χωρίς λόγο. Κατεβάστε ρολά εκεί που δεν μπορείτε να κάνετε πλέον κάτι άλλο.

paraskinio.gr

Leave a Reply