Οι άντρες προτιμούν Survivor

0

Το 33,5% άγγιξε σε μέσο όρο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας του Survivor στο κοινό 15 – 44, ένα ποσοστό πολύ υψηλό που ξεπέρασε τις προσδοκίες των στελεχών του ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι που στο παρελθόν είχε προβληθεί από το Mega, στη μαραθώνια «πρώτη του» συνολικής διάρκειας τριών ωρών είχε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 27,3% και το κοινό στο οποίο έκανε το ρεκόρ του ήταν οι άνδρες ηλικίας 15 – 24, με δεύτερη καλύτερη επίδοση επίσης στους άνδρες ηλικιών 25 – 44 με ποσοστό 34,7%. Δεν κατάφερε να «αντέξει» στον ανταγωνισμό η ισχυρή σειρά της ζώνης «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» ενώ απώλειες υπέστησαν όλοι οι ανταγωνιστικοί σταθμοί.

Μονοψήφιες οι επιδόσεις του «Rodeo», αμήχανο ακόμη το εγχείρημα του ΣΚΑΪ στις 3 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 12,2% με lead in το μεσημεριανό δελτίο που δίνει μεγάλα νούμερα.

Στη μάχη των 20:00 και συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων νικητής στο σύνολο τηλεθέασης ανεδείχθη ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσσιώνη η οποία με ποσοστό 13,8% προηγήθηκε του Star και της Μάρας Ζαχαρέα που σημείωσε 12,5%. Στο κοινό 15 – 44 το Star  ήταν πρώτο με 12,5% και ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην δεύτερη θέση με ποσοστό 8,5%.

Τέλος στην ανανεωμένη μόνο σε επίπεδο προσώπων «Αίθουσα σύνταξης» στην ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου οι επιδόσεις παρέμειναν σε πολύ χαμηλά ποσοστά και συγκεκριμένα στο 3,6% στο σύνολο και στο 1,3% στο δυναμικό κοινό που δείχνει να μην συγκινείται από την ενημέρωση της δημόσιας τηλεόρασης

Απάντηση