Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για να μοναδικές φωτογραφίες

0

Συνηθίζετε να βγάζετε πολλές φωτογραφίες στην καθημερινότητά σας με το κινητό ή το tablet σας και επιθυμείτε να τις εκτυπώνετε στην άνεση του σπιτιού σας.

Ποιος εκτυπωτής είναι ιδανικός για να εκτυπώνετε τις εικόνες σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά;

Οι ειδικοί του websupplies.gr προτείνουν τους 10 καλύτερους εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες προκειμένου να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες

Ο εκτυπωτής Canon Pixma iP2850 είναι οικονομικός και κατάλληλος για εκτύπωση φωτογραφιών σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Προσφέρει απόλυτα οικονομικές εκτυπώσεις και χάρη στην ευχρηστία του, είναι κατάλληλος για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας.

Παρέχει ποικιλία επιλογών εκτύπωσης από φορητές συσκευές και παράγει φωτογραφίες και έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας. Με τον τον εκτυπωτή Officejet Pro 8218 της HP μπορείτε να περιορίσετε το κόστος στο ελάχιστο χάρη στις επιλογές εξοικονόμησης που σας προσφέρει.

Με τον εκτυπωτή Epson L310 έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήστε αμέσως την εκτύπωση των φωτογραφιών σας! Παραδίδεται με φιαλίδια 4 χρωμάτων της Epson και 2 επιπρόσθετα φιαλίδια μαύρης μελάνης για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε τη χρήση.

Είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD και προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi. Ο φωτογραφικός εκτυπωτής Canon iP7250 διαθέτει 5 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού για να «κάνει» οικονομία όπου χρειάζεται.

Εκτυπώνει μέχρι και 18 φωτογραφίες το λεπτό και η ανάλυσή του φτάνει έως και 1200 x 600 dpi. Με τον εκτυπωτή HP Officejet 6230 μπορείτε να δημιουργήσετε έγχρωμες φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και να εξοικονομήσετε έως 50% ανά σελίδα σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser.

Ο εκτυπωτής Canon Pixma G3400 δημιουργεί εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες με χαμηλό κόστος. Διαθέτει φιάλες μελανιού υψηλής αποδοτικότητας και υποστηρίζει δυνατότητες Wi-Fi και cloud.

Ο εκτυπωτής Epson Workforce Inkjet WF-100W μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα και να φορτίζει μέσω USB. Πρόκειται για μια μικρή συσκευή που εκτυπώνει τις φωτογραφίες σας με άνεση ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Ο εκτυπωτής Epson Stylus Photo 1500W προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στις ψηφιακές σας φωτογραφίες -η ανάλυση των έγχρωμων εικόνων φτάνει έως και τα 5.760 x 1.440 dpi!

Αν σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες ή ασχολείστε επαγγελματικά με αυτό, τότε ο SureColor SC-P600 της Epson είναι ο εκτυπωτής που χρειάζεστε! Διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες ασύρματης διασύνδεσης και προσφέρει επαγγελματικές φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μεγέθη έως και A3+.

Ιδανικός εκτυπωτής για τους λάτρεις των selfies. O HP Sprocket Photo Bluetooth εκτυπώνει απευθείας από τη φορητή συσκευή σας χωρίς μελάνια χάρη στην τεχνολογία Zink. Σε 40 δευτερόλεπτα έχετε τη φωτογραφία που αποτυπώσατε, στα χέρια σας!

Leave a Reply