Ο Βασίλης τους ένωσε όλους…

0

Σε μια πολύ ζεστή και ανθρώπινη βραδιά εξελίχθηκε το κάλεσμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της «Συμμαχίας Πολιτών» για το Δήμο Κορινθίων, Βασίλη Μπαλάφα, στο cafe Pigale στην Κόρινθο, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου.

Πολλοί φίλοι του Βασίλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν εντός και εκτός το cafe των αδελφών Πιτσίκου στην οδό Αράτου.

Η κίνηση του Βασίλη περιείχε έναν σαφή συμβολισμό καθώς σε κάθε εκλογική περίοδο είναι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε υποψήφιο να έχει δίπλα του τους φίλους του, ποντάροντας στη βοήθειά τους.

Πέραν αυτού όμως ο συμβολισμός είχε να κάνει και με την επιλογή της τοποθεσίας καθώς σηματοδοτήθηκε η καρδιά του κέντρου της Κορίνθου, εκεί που καθημερινά χτυπά ο παλμός των απλών καθημερινών ανθρώπων που συνήθως παραμερίζονται από τα δυνατά φώτα των διαδρόμων της εξουσίας και λεγόμενου πολιτικού ελιτισμού.

Ο Βασίλης ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο εκεί, με τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά, που συζητούν τις αγωνίες τους, που μοιράζονται μια ζεστή καλημέρα πριν πάνε στις δουλειές τους.

Στη λιτή εκδήλωση παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο του συνδυασμού του και ανέλυσε πτυχές του προγράμματος της «Συμμαχίας Πολιτών» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Στη συνέχεια ο αγαπητός Αντώνης Παρασύρης εκφώνησε μια μαντινάδα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και μετά ο Βασίλης Μπαλάφας αφού είπε δυο λόγια, παρουσίασε τα δύο επόμενα βίντεο της προεκλογικής του καμπάνιας τα οποία καταχειροκροτήθηκαν καθώς περιέχουν όλα εκείνα τα ζητήματα που έχουν μείνει αρκετά πίσω στο Δήμο Κορινθίων, αλλά και λύσεις που προτείνει ο ίδιος για να προκύψει μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα στο Δήμο.

Στη βραδιά συμμετείχαν επίσης πολλοί και πολλές συνυποψήφιοι και συνυποψήφιες του Βασίλη Μπαλάφα στη «Συμμαχία Πολιτών», αλλά και υποψήφιοι και υποψήφιες Περιφερειακοί Σύμβουλοι από τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις Περιφερειακές Εκλογές.

Ο Βασίλης έδειξε ότι ενώνει και μπορεί να εκφράσει ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινή επιδίωξη, τη βελτίωση των συνθηκών στο Νομό και στο Δήμο.

Η κουβέντα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ μέσα σε εξαιρετικό κλίμα από το οποίο προέκυψαν και επιπλέον θετικά μηνύματα όπως το γεγονός ότι πλέον ο Βασίλης ενόψει των εκλογών έχει επιλέξει να προωθεί το θετικό πρόσημο της δικής του υποψηφιότητας και όχι την αρνητική πλευρά των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Όπως είπε και ο ίδιος κλείνοντας την ολιγόλεπτη ομιλία του, «το άλμα πέρα από τη φθορά, είναι ταυτόχρονα και άλμα πέρα από τα αυτονόητα. Είναι άλμα πέρα από όσα έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ως αποδεκτά στο Δήμο Κορινθίων επειδή έχει τύχει να μην έχουμε δει πόσο καλύτερα χειρίζονται θέματα της καθημερινότητας σε άλλους δήμους».

Ενδεικτικά, ζητήματα όπως η απασχόληση των παιδιών τους θερινούς μήνες, οι ψηφιακές υπηρεσίες, ο θρησκευτικός τουρισμός, η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, οι υποδομές όπως το λιμάνι, δομές όπως το Πανεπιστήμιο και διάφορα άλλα, είναι μερικά από τα στοιχεία που θέλει ο Βασίλης Μπαλάφας να αναδείξει και να βελτιώσει με την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές.

Απάντηση