Ο Τραμπ κατηγορεί το twitter ότι τον λογοκρίνει

0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που πολύ συχνά χρησιμοποιεί, το twitter, ότι τον λογοκρίνει προκειμένου να ευνοήσει την αριστερά. «Αυτό που κάνει το Twitter είναι φοβερό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμποδίζουν τον κόσμο να με ακολουθήσει στο Twitter και επομένως, δυσκολεύομαι πολύ περισσότερο να περάσω το μήνυμά μου» κατήγγειλε ο Ρεπουμπλικανός στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox Business.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι τους Δημοκρατικοί, είναι απόλυτα μεροληπτικοί προς τους Δημοκρατικούς» σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος, που καταγγέλλει συχνά τη «συμπαιγνία» των τεχνολογικών κολοσσών με την αριστερά.

«Εάν ανακοίνωνα αύριο ότι γινόμουν ένας ευγενικός Δημοκρατικός, θα κέρδιζα πενταπλάσιο αριθμό ακολούθων» συνέχισε. «Ήρθαν πολλοί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με ακολουθήσουν στο Twitter».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με 61 εκατομμύρια followers στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κατά το παρελθόν κατηγορήσει τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ότι φιμώνουν τις συντηρητικές φωνές.

Leave a Reply