Ο παπάς, η παπαδιά και το σημείωμα στο κομοδίνο που άναψε φωτιές

0

Ο παπάς και η παπαδιά είναι τα κεντρικά πρόσωπα σε μια υπόθεση που έρχεται ξανά στο προσκήνιο στην Κρήτη. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο ιερέας από τη Μεσαρά και πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε προκαλώντας σάλο.

Ο ιερέας σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την παπαδιά και της ζήτησε να διαβάσει μία επιστολή που είχε αφήσει ,για την ίδια, στο κομοδίνο του. Η πρεσβυτέρα ωστόσο είχε προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνισης ενώ είχε ειδοποιηθεί και η Μητρόπολη.

Η εμφάνιση του παπά και οι κινήσεις από την παπαδιά

Ο ιερέας τότε εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε: «Eίμαι καλά, ήταν επιλογή μου να φύγω!»

Σήμερα, η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να πάρει την επιμέλεια του ενός παιδιού της, που είναι ακόμη ανήλικο, να οριστεί διατροφή και να προχωρήσει η διαδικασία για να λυθεί ο γάμος της.

Τελικά, η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην αίτηση της ισχυρίζεται πως ο ιερέας είχε εξωσυζυγικές σχέσεις που τον οδήγησαν να φύγει. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα, από τον οποίο εκπροσωπείται, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Ο δικηγόρος της πρεσβυτέρας δηλώνει ότι μετά τη φυγή του ιερέα και με τον τρόπο που έγινε, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την πλευρά της παπαδιάς είναι μονόδρομος για την αποκατάσταση της οικογενειακής κατάστασης που διαταράχθηκε.

«Η έκδοση προσωρινής απόφασης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου συνιστά την πρώτη δικαίωση και προθάλαμο της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης.» προσθέτει ο ίδιος.

Πηγή: cretalive.gr

Leave a Reply