Ο nJoy προειδοποιει…θελει ψυχη να κλικαρεις : Ζωη on the beach !!!

0

ΖΩΗ

Πάνω που η Βουλή είχε κλείσει για τον Αύγουστο και οι βουλευτές θα έβρισκαν λίγες μέρες να πάνε διακοπές, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να ανοίξει και πάλι και κάλεσε το κοινοβούλιο να ψηφίσει για το πρόγραμμα των δανειστών ώστε να κλείσει άμεσα η συμφωνία. Για να ανοίξει όμως η Βουλή έπρεπε να δώσει το τελικό ΟΚ η Πρόεδρος Ζωή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και ήταν άφαντη για τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς απολάμβανε μερικές στιγμές ηρεμίας μακριά από πολιτικές έριδες.

 

Στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που κυκλοφορεί σήμερα βλέπουμε φωτογραφίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου μαζί με τον σύζυγο της Απόστολο Μαντή, καθώς απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Μύλος, στη Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας. Το ζευγάρι που συμπληρώνει τον Σεπτέμβριο ένα χρόνο έγγαμου βίου, επέλεξε τη συγκεκριμένη παραλία,γιατί βρίσκεται κοντά στην εκκλησία που παντρεύτηκαν και την επισκέπτονται συχνά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, η Πρόεδρος της Βουλής λιάζεται μαζί με τον σύζυγο, ενώ στη συνέχεια βουτούν στη θάλασσα, τον αγκαλιάζει και επιδίδεται σε ρομαντικά παιχνιδάκια. Στην παραλία δεν υπήρχε άλλος κόσμος κι έτσι η ευειδής παρουσία της δεν ενοχλήθηκε από τους πληβείους! Αυτές οι εικόνες έχουν βαθμό σπανιότητος ΑΑ, μιας και η Ζωή δεν υποπίπτει ποτέ σε ολισθήματα τρυφερότητος σε δημόσιους χώρους.

3

f35c1d22257907f9d0724a765c55b39e

IMG_1129IMG_1132

Απάντηση