Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έκοψε την πίτα του

0

Το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια ζεστή εκδήλωση που έγινε στο Barrio Nuevo.

image

Αθλητές, μέλη και φίλοι του Ν.Ο. Κιάτου ήταν εκεί για να ευχηθούν καλή χρονιά και καλές θάλασσες στο ιστορικό αθλητικό σωματείο, που το 2016 συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στα ναυταθλητικά και όχι μόνο δρώμενα της περιοχής.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Κιάτου καλωσόρισαν όλους τους περευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων πολλοί επίσημοι όπως Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη», ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σικυωνίων, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, ο Διευθυντής του Κ.Π.Ε. Σικυωνίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αθλητές, μέλη και φίλοι πολλοί.

image

Η διοίκηση του Ν.Ο. Κιάτου έκανε διεξοδική αναφορά στις σημαντικές διακρίσεις αθλητών του Ν.Ο. Κιάτου το 2015 και στις ποικίλες δράσεις του Ομίλου που περιελάμβαναν συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, διοργάνωση ιστιοπλοϊκών αποδράσεων, διοργάνωση σεμιναρίων κολύμβησης για 7η συνεχή χρονιά, συνεργασία με φορείς όπως το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη», ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, το ΚΠΕ Σικυωνίων, η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Σικυωνίων, υλοποίηση σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων κ.α.. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Μενούνος ανακοίνωσε το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Ν.Ο. Κιάτου για το 2016.

image

Ακολούθησαν  βραβεύσεις αθλητών και μελών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και φορέων που στήριξαν τις δράσεις του Ομίλου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας που ανέδειξε ως τυχερή την κα Παρασκευή Τζίνη, η οποία κέρδισε μια διαμονή στον πανέμορφο ξενώνα Αλεξίου στο Πανόραμα Φενεού – προσφορά της κας Έφης Αλεξίου -.

image

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ν.Ο. Κιάτου ευχαρίστησαν όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και υποσχέθηκαν το 2016 να καταβάλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για ενασχόληση με το ναυταθλητισμό στην περιοχή μας.

Leave a Reply