Ο Μιχ.Καρχιμακης επιτίθεται στο Βενιζελο: “Υπονόμευσες και τον πολιτικό μας χώρο,και την χώρα”

0

image

Τις παρακάτω δηλώσεις έκανε ο Μιχ. Καρχιμάκης:

Εαν, δεν υπονόμευες,την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ,οπως συνηθιζεις να να λες για τους άλλους,και η χώρα θα ηταν διαφορετικά,κ.Βενιζελο.

Διαβάζω τις επιθετικές δηλώσεις του Βενιζέλου κατα του Τσίπρα,αποδιδονταςσε αυτόν την κατηγορία της διαρκους υπονόμευσης,σε δηλώσεις του στην real.

Αν είχαμε λέει ο κ. Βενιζέλος πολιτική ισχύ και πολιτικό ορίζοντα θα είχαμε κλείσει συμφωνία.

Υπάρχει ομως μια διαφορά..υπερασπίζεσαι μονο την δεξιά κυβερνηση Σαμαρα και σταθερά δεν αναφέρεςαι κάν στην προηγούμενη περιοδο 2010-2011 που τα δεδομένα ηταν ποιο κρίσιμα και γινόταν τα χειρότερα,εναντίον της κυβερνηςης παπανδρεου,που είχε παραλάβει στα χέρια της μια πρωτόγνωρη κρίση.

Αλλα η ουσιώδης διάφορα για την περιοδο εκείνη εστιάζεται στο εξής .

Εαν δεν υπονομευες με την παρέα σου την εσωτερική πολιτική συνοχή της κυβερνηςης Παπανδρεου του 44% και γινόταν οι εκλογες τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2013,
και ορίζοντα θα είχαμε και πολιτική ισχύ,και η χώρα θα βριςκοταν σε αλλο επίπεδο,σήμερα.

Ο Τσιπρας, λοιπόν έκανε την δουλειά του,οπως αυτός θεωρούσε οτι τον βοηθούσε πολιτικά και με τις γνωστές συνέπειες .. για την χώρα.

Εσύ ομως γιατι δεν έκανες την δική σου δουλειά;
.Ημάλλον έκανες την κακώς νοούμενη δική σου δουλειά και τα αποτελέσματα ειναι τα γνωστά .
Υπονόμευοντας τον πολιτικό σου χώρο και την κυβερνηση Παπανδρεου του 44%μετερχομενος με την συμβολή σου την ποιο επώδυνη θεσμική εκτροπή ανατρέποντας τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό, υπονομευςες και την χώρα.

Μην διαμαρτύρεται και μην κλαιγεσαι,λοιπόν.
Εισαι ο βαςικος υπαίτιος για ολα τα δεινά και της χώρας και του χώρου.

Leave a Reply