Ο Μάρκος Σεφερλής στο Epsilon;

0

markos-seferlis-tiletheasi-protia-me-diafora-1

Η φετινή μεταγραφική περίοδος, είναι μια από τις φτωχότερες των τελευταίων χρόνων, καθώς οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, έχουν “παγώσει” την αγορά και οι υπεύθυνοι των καναλιών είναι κυριολεκτικά με δεμένα χέρια.

Ωστόσο, το Epsilon, που από την περσινή σεζόν έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, με πολλές μεταγραφές, συνεχίζει να εντάσσει στο δυναμικό του πολλά και δυνατά ονόματα. Μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, για την Αννίτα Πάνια και μετά τις πληροφορίες που θέλουν και την Τατιάνα Στεφανίδου να κατηφορίζει προς Περιστέρι,ακόμα μια μεταγραφή-έκπληξη, έρχεται να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί στο δυναμικό του καναλιού και συγκεκριμένα για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 10:00-13:00.

Παρά τις φήμες που θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε συζητήσεις  με το Mega-λο κανάλι για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, οι πληροφορίες μου θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή να έχει ήδη κλείσει με το κανάλι του Περιστερίου.

Πρέπει να πούμε ότι η τηλεοπτική σεζόν 2015-2016, θα είναι “ζόρικη” για τα κανάλια τα οποία καλούνται με πολύ χαμηλά μπάτζετ να κλείσουν παρουσιαστές και να  “χτίσουν” προγράμματα,ωστόσο,  το Epsilon όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον τρόπο και με έξυπνες κινήσεις έχει προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Και αν κρίνουμε από τα πρόσωπα που έχει κλείσει θα είναι μια πολύ δυναμική χρονιά για το κανάλι του Περιστερίου.

Απάντηση