Ο ξανθός με το μπουφάν που έγραφε “ειρήνη” – Πανικός σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο – 11 τραυματίες από τις σφαίρες

0

Ο ξανθός με το μπουφάν που έγραφε “ειρήνη” - Πανικός σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο – 11 τραυματίες από τις σφαίρες

Ο μακελάρης φωτογραφήθηκε μέσα στο κατάστημα όπου λίγο νωρίτερα διασκέδαζε
– Πληροφορίες ότι ο ίδιος άνδρας έχει χτυπήσει άλλες τρεις φορές σε καταστήματα της Αθήνας
– Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και άδειασε το καλάσνικοφ
– Σημάδεψε στα τυφλά και τραυμάτισε 11 ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στονοσοκομείο
– Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο ξανθό που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Ιαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο.

Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε .

Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Δεκάδες σφαίρες άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα. Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και η γυναίκα που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα μαζί με τον δράστη.

Μέσα στον πανικό κανείς δεν έδωσε σημασία στον δράστη που σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες στο newsit έφυγε από το σημείο με ένα τζιπ.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρα που το ένα μετά το άλλο έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τραυματίες.
Επτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο και άλλα τέσσερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός.

Ο μακελάρης διασκέδαζε στο κατάστημα – “Έχουν” το πρόσωπό του

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο δράστης λίγο πριν σηκώσει το καλάσνικοφ και προκαλέσει τον πανικό ήταν με μια γυναίκα μέσα στο μεζεδοπωλείο και διασκέδαζε.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο του καταστήματος και πως ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αντίγραφο των φωτογραφιών και τον αναζητούν.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit για έναν άνδρα, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, περίπου 50 ετών, ξανθό. Μάλιστα οι μάρτυρες περιγράφουν ότι φορούσε ένα άσπρο μπουφάν που έγραφε τη λέξη “ειρήνη” στα αγγλικά.

Είναι ο δράστης ανάλογων επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι από τα στοιχεία, τις περιγραφές και κυρίως από τις φωτογραφίες του δράστη οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που ευθύνεται για τουλάχιστον τρεις ακόμη επιθέσεις σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάλογες επιθέσεις είχαμε στο Μεταξουργείο, όπου έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, αλλά και σε καταστήματα στον Άγιο Παντελεήμονα και μια ακόμη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μικροσκόπιο οι σφαίρες του καλάσνικοφ

Οι πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι μέχρι το μεσημέρι οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους το πόρισμα των εργαστηρίων που εξετάζουν τις σφαίρες από το καλάσνικοφ του δράστη στο Μικρολίμανο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι από0 τώρα ότι θα αποδειχθεί πως πρόκειται για το ίδιο όπλο που πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στα καταστήματα της Αθήνας.

Άλλωστε όπως λένε αν και αυτή τη φορά ο δράστης ήταν μέσα στο κατάστημα όλα τα στοιχεία, δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά το ίδιο αυτοκίνητο για να διαφύγει από το σημείο.

newsit

Leave a Reply