«Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει!»

0

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σαφής στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, λέγοντας πως η άδεια μπορεί να είναι στα χέρια της Ένωσης την επόμενη εβδομάδα!

Το «παρών» στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η παρουσία του «Τίγρη» σήμαινε ότι κάτι σημαντικό θα είχε να πει για το θέμα της «Αγιά Σοφιάς» και η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο, τονίζοντας ότι η άδεια μπορεί να βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα!

«Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Είμαστε για πρώτη φορά τόσο κοντά σε αυτό τον μεγάλο στόχο. Ένα πράγμα μόνο θα σας πω. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει», είπε ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Θεώρησα σκόπιμο σήμερα να παραβρεθώ. Πρέπει όλοι να μάθετε τι ακριβώς γίνεται, που έχουμε φτάσει και ειλικρινά σας λέω πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόσο πάθος, τόση μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια. Είναι διεφθαρμένα άτομα.

Τη μια έλεγαν ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη, την άλλη ότι έχει στίβο, την άλλη ότι δεν έχει κλειστό για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αυτός ο σύλλογος χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουμε πληρώνουμε. Καλύτερα να παίζαμε εκτός έδρας. Είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, γιατί κακά τα ψέματα με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η περσινή ομάδα θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα.

Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης που θα βάλει τα χρήματα και από την μια έχω τον Δήμαρχο που λέει θα του πάρουμε το Άλσος και την άλλη 7-8 τρελούς που μας κυνηγάνε. Θα βάλω τις φωτογραφίες τους στο γήπεδο για να βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ. Ποτέ δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Δεν τους ξέρω αλλά θα τους κατονομάσω έναν-έναν. Επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν εμένα, τα έχουν βάλει με τον Αλέξη Αλεξίου. Τον τρέχουν στους εισαγγελείς.

Όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ Εθνική έπρεπε να συνεργαστούμε με την Ερασιτεχνική, τα έσοδα που είχε το ποδόσφαιρο πέρναγαν στην Ερασιτεχνική και πήγαν τώρα αυτοί οι κύριοι και ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά και πάμε τώρα στους εισαγγελείς για να αποδείξουμε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε. Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

Ανδριόπουλος: «Αδεια σε λίγες μέρες, γήπεδο σε δύο χρόνια»!

Στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρέθηκε και ο project manager της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής.

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην άδεια. Μένουν λίγες μέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την προηγούμενη φορά αλλά τώρα είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ με ειλικρίνεια, τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες. Από την ημέρα που θα πάρουμε στα χέρια μας την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα θα θέλουμε άλλα δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Εχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο. Θα απευθυνθώ για ακόμη μία φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος».

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply