Ο καιρός σήμερα

0

Απομακρύνεται το χαμηλό που μας επηρέασε τις τελευταίες ημέρες , ωστόσο την άνοδο της θερμοκρασίας θα την αισθανθούμε το Σ/Κ !! Σήμερα Πέμπτη στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, στις Κυκλάδες και την Κρήτη και τοπικές συννεφιές με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Άνεμοι: Β – ΒΑ  3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα  βόρεια έως 5 βαθμούς ,  στα δυτικά έως 11 βαθμούς  στα υπόλοιπα ηπειρωτικά έως 9 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 8 με 9 βαθμούς .Την Παρασκευή  σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στην Κρήτη που γρήγορα θα σταματήσουν . Άνεμοι: ΒΔ 4  με 6 μποφόρ και στο ΝΑ Αιγαίο  τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί. Το Σάββατο  λίγη συννεφιά  κατά τόπους αυξημένη στα ΒΑ με πιθανότητα για λίγες βροχές . Άνεμοι: Δ – ΒΔ  3 με 5 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο . Την Κυριακή αρχικά αίθριος. Όμως από το μεσημέρι στα Δυτικά  και Βόρεια θα συννεφιάσει και τη νύχτα στη δυτική Ελλάδα θα βρέξει Άνεμοι: βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το βράδυ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο.

Αττική
Καιρός: συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη  με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις στα Β και Α του νομού μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Β – ΒΑ  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 7 βαθμούς . Στα βόρεια έως 4  βαθμούς
Θεσσαλονίκη
Καιρός:
λίγη  συννεφιά  πρόσκαιρα αυξημένη  στα ανατολικά. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία:  έως 5 βαθμούς .

http://www.skaikairos.gr/main/708/article

Leave a Reply