Ο ιδιοκτήτης του καφενείου έκρυβε μια… σκλάβα του σεξ!

0

servitora545_534_355

– Η 16χρονη μαθήτρια είχε φύγει από το σπίτι της και βρήκε… καταφύγιο στον 45χρονο
– Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής, βίαζε την ανήλικη κατ’ εξακολούθηση
– Οι συγγενείς της πήγαν να πάρουν τη 16χρονη και εκείνος απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου μια ανήλικη κοπέλα που εργάζονταν ως σερβιτόρα στο κατάστημα του. Ο 45χρονος χορηγούσε ναρκωτικά στην ανήλικη κοπέλα, και στην συνέχεια την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία συγγενών της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού σε ανήλικο παιδί, κατοχή διάθεση και χρήση ναρκωτικών.

 

Βιασμοί και ναρκωτικά

 

Όλα άρχισαν πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν η 16χρονη μαθήτρια έφυγε από το σπίτι της για λόγους που ακόμα η αστυνομική έρευνα δεν έχει διευκρινίσει.

Η 16χρονη βρήκε καταφύγιο στο 45χρονο με τον οποίο ήδη γνωρίζονταν, με την προϋπόθεση να πιάσει δουλειά στο καφενείο του ως σερβιτόρα. Σταδιακά ο 45χρονος άρχισε να βλέπει ερωτικά το κορίτσι, το οποίο άρχισε να αντιδρά στα ερωτικά κελεύσματα του εργοδότη της.

Παράλληλα, επειδή δεν είχε πού να μείνει, άρχισε ο 45χρονος να την φιλοξενεί στο σπίτι του. Ακόμα και εκεί, όμως, παρενοχλούσε την ανήλικη, η οποία συνέχιζε να αντιστέκεται στις ερωτικές ορέξεις του.

Τελικά ο 45χρονος βρήκε το τρόπο να καταφέρει να βιάσει την ανήλικη και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Πήγε στο Ζεφύρι και προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, με σκοπό να εθίσει στα ναρκωτικά το παιδί και ουσιαστικά να το καταστήσει υποχείριο του και σκλάβα του σεξ.

Σύμφωνα, με τα όσα διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ο 45χρονος χορηγούσε χασίς στο ανυποψίαστο κορίτσι, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να το βιάζει σχεδόν κάθε βράδυ.

Η ανήλικη, πάρα το γεγονός πως έκανε χρήση χασίς με το 45χρονο, συνέχιζε να αντιστέκεται, κυρίως όταν δεν ήταν υπό από την επήρεια του ναρκωτικού.

Τελικά, το παιδί άρχισε να αγανακτεί κάτω από αυτή την κατάσταση και θέλησε να ξεφύγει από τον “εφιάλτη” των απανωτών βιασμών, με αποτέλεσμα να ενημερώσει συγγενικά της πρόσωπα.

Η καταγγελία στην αστυνομία

 

Όμως και σε αυτή την περίπτωση και ενώ πήγαν οι συγγενείς της να την πάρουν, ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τους απείλησε ακόμα και με την ζωή την δική τους και της ανήλικης, και τους έδιωξε.
Αμέσως το συγγενικό περιβάλλον της 16χρονης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας να πάνε στο καφενείο, αλλά και στο σπίτι του 45χρονου. Ο ίδιος συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 110 γραμμαρίων.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες του βιασμού σε ανήλικο και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, κατοχή διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγη

Leave a Reply