Ο φιλόξενος χώρος για τους Ολυμπιονίκες και την ΕΘΝΟΑ στην Κόρινθο!

0


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ….

Το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου επιθυμεί για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία(ΕΘΝ.Ο.Α.),  για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα του σχολείου μας, ώστε   να παραβρεθεί κατά την Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στον αύλειο  χώρο και στο Γυμναστήριο του σχολείου μας,  η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας  Σοφία Παπαδοπούλου, συνομιλώντας με  μαθητές και καθηγητές για την διαχρονική αξία και σημασία του Αθλητισμού και των  Ολυμπιακών αξιών.

 Έτσι για  τρίτη φορά!, η ΕΘΝΟΑ και η  Διευθύντρια της κ. Ιλεάνα Κλοκώνη   έδωσαν την άκρως ξεχωριστή ευκαιρία στους μικρούς μαθητές μας, να δουν από κοντά και να  έρθουν σε επαφή με Ολυμπιονίκες, για χάρη των οποίων η Αρχαία Ελλάδα ……τότε…..!  γκρέμιζε τα τείχη! 

Επίσης επιθυμούμε να εκφράσουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας στην  HYGIENE SERVICE –ΠΡΟΦΙΤ ΕΠΕ και στον Αντιπρόσωπό της κ. Βασιλόπουλο Χρήστο,  για την προσφορά προς το σχολείο μας, ενός αυτόματου στεγνωτήρα χεριών, την κ. Αθηνά Δάφνη και την  Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Κορινθίας (ΣΥΦΑΚΟ) για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού, αλλά και τον κ. Αθανασάκο της  Joy and Home,  για την προσφορά χρήσιμης ηλεκτρικής συσκευής.

Εκ της Διευθύνσεως

Leave a Reply