Ο εισαγγελέας στέλνει στο εδώλιο τον Μαρτίνη για την υπόθεση Ερρίκος Ντυνάν

0

Την παραπομπή σε δίκη του πρών προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτινη, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλιων σε πολιτικούς και άλλους «επώνυμους» εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετων Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο εισαγγελεας προτείνει τη διατήρηση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον αποφυλακισθέντα 75χρονο Μαρτινη, ο οποιος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω βεβαρημένης υγείας: απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει, έως ότου η υπόθεση φθάσει στο ακροατήριο.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Μαρτίνης κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, μιλώντας για την κατάρρευση του Ερρίκος Ντυνάν, κατέδειξε τις ευθύνες των κυβερνήσεων και των υπουργών Υγείας στην υπόθεση και ειδικότερα των Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη και Λοβέρδου. «Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και ο Γεωργιάδης μας έριξε μέσα», είχε επισημάνει, τονίζοντας πως «μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Καραμανλής δεν μου ζήτησαν ποτέ τίποτα».

Leave a Reply