Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης σε συνέντευξη στον Θύμιο Τσαρμπό στον ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8

0

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:0pt;margin-bottom:7.5pt;text-align: justify;”>

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:0pt;margin-bottom:7.5pt;text-align: justify;”>Μιλώντας στον ΗΛΕΚΤΡΑ FM και στον Θύμιο Τσαρμπό, στο πρωινό της Τετάρτης, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως «Δεν πάμε στο Επιμελητήριο να κάνουμε αρχή ενός, είμαστε ομάδα!» Αυτή η ομάδα ισχυροποιείται μέρα με την ημέρα, ήδη έχουν υπάρξει ανακοινώσεις ονομάτων, ενώ οι συζητήσεις σε όλη την Περιφέρεια συνεχίζονται ώστε να ενεργοποιηθούν εκείνοι οι άνθρωποι που θα μπορέσουν να εργαστούν για το νέο Επιμελητήριο, να υπηρετήσουν το όραμα ενός οργάνου που θα είναι στην διάθεση και στο πλευρό του Επιχειρηματία και όχι έξω και μακριά από αυτόν. «Υπάρχουν επιχειρήσεις απομονωμένες, αυτές πρέπει να αναδείξουμε!  Νέοι που έχουν πετύχει πολλά φοβούνται να βγουν! Και το βλέπω από την εταιρία επικοινωνίας. Δεν θέλουν να βγουν στην δημοσιότητα, δεν θέλουν να πουν ότι είναι πετυχημένοι και αυτή είναι η γκρίζα ζώνη. Θέλω να αναδείξω τους άξιους και τους σοβαρούς όσο πιο δυνατή και ισχυρή η ομάδα τόσο περισσότερο ανεβαίνουμεΤο υπόσχομαι αυτό. Αυτό κάνουμε στην οικογένεια, αυτό κάνουμε και στις επιχειρήσεις. Έχω ανθρώπους δίπλα μου με ισχυρά βιογραφικά ,αυτό θα δείτε και στην ομάδα που θα με στηρίξει στο Επιμελητήριο.»

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:0pt;margin-bottom:7.5pt;text-align: justify;”>Ο υποψήφιος Πρόεδρος και σε αυτήν την συνέντευξη ξεκαθάρισε πως η οποιαδήποτε κομματική στήριξη δεν τον αφορά! Μέριμνα και μέλημα του είναι οι θέσεις, οι προτάσεις και οι άνθρωποι του συνδυασμού του. «Δεν μας φταίνε οι πολιτικοί, φταίμε εμείς οι επιχειρηματίες που όταν θέλουμε ν’ ασχοληθούμε με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου κοιτάμε από ποιόν θα πάρουμε στήριξη! Αν κάποιοι δουλέψουν για εμάς θα θέλουν και ανταπόδοση, είναι λογικό. Άρα δημιουργείτε σχέση εξάρτησης που εξαργυρώνεται μετά!

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:0pt;margin-bottom:7.5pt;text-align: justify;”>Εγώ δεν περιμένω από κανέναν υποστήριξη. Οι 3 προσπάθειες που υπάρχουν ασχολούνται μόνο με το ποιος τους στηρίζει και τι συνεργασίες θα κάνουν. Δεν ασχολούνται με τις προτάσεις και με το που θέλουν να πάνε το επιμελητήριο. Δεν ασχολούνται με αυτούς που θα τους πλαισιώσουν για ν’ αναδείξουν το επιμελητήριο. Εμείς είμαστε ο μόνος συνδυασμός που ανακοινώνει ονόματα και θέσεις.»

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:0pt;margin-bottom:7.5pt;text-align: justify;”>Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης στάθηκε υπέρμαχος της εισροής νέου χρήματος μέσα από ευρωπαικά προγράμματα. Γνωρίζει καλά πως στα χρόνια αυτά της κρίσης μονάχα έτσι το «επιχειρείν» μπορεί να ανασάνει μην διστάζοντας να καταθέσει και την δική του δύσκολη επαγγελματική στιγμή, τη δική του «κρίση» το 2006.

«Αυτό που βιώνουν σήμερα πολλές επιχειρήσεις εμείς το βιώσαμε το 2006. Πήραμε την απόφαση, είχαμε τη δύναμη να βάλουμε στοπ και να αλλάξουμε πορεία. Ό,τι βιώσαμε εμείς τότε το βιώνουν σήμερα πολλές επιχειρήσεις μα θα σας πω αυτό … Στην πιο δύσκολη στιγμή μου τότε διάβασα σε μια εφημερίδα  ότι «δεν είναι κακό να πέσεις, κακό είναι να μην μπορείς να σηκωθείς!»

Απάντηση