Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόρινθο, όπου και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Πιτσάκη, στον Ισθμό.


Εκεί τον υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Παναγιώτης Πιτσάκης, ο οποίος τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του ΚΤΕΟ, της VOLVO TRUCKS και της SCANDINAVIA.

Εκεί βρέθηκαν ακόμα επιχειρηματίες, φίλοι του κ. Πιτσάκη, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα με τον βουλευτή της Ν.Δ. Τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στους κλάδους τους, στον χώρο των επιχειρήσεών τους, στην τοπική αγορά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις. Επιχειρηματίες από διαφόρους κλάδους, όπως το Μεσογειακό Κέντρο, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό εκπαιδευτήριο, επιχειρηματίες στον τομέα των δομικών υλικών, του αυτοκινήτου, των τροφίμων, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Όλοι τους διατύπωσαν την αγωνία τους για την κατάσταση της οικονομίας, τα χρέη των επιχειρήσεων, τους ασφυχτικούς φόρους. Ο βουλευτής άκουσε τις τοποθετήσεις, μίλησε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως όσον αφορά την φορολογία των επιχειρήσεων.