Ο ΑΥΛΟΣ *ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

0


Ακολουθεί η ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμο της προέδρου Μαίρης Νικολοπούλου.
Τη περασμένη Παρασκευή ,στην Σχολή του ΑΥΛΟΥ μας, πραγματοποιήσαμε ο Σύλλογος μας, την ετήσια Γενική Συνέλευση,απολογισμός πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός 2022, οικονομικός προϋπολογισμός 2023. Όταν ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, σε μια απλή τελετή.Ευχες πήραμε, αλλά και δώσαμε, για μια υγιή χρονια, γεμάτη μελωδία, μουσική και τραγούδι.


Μας τίμησαν εκ μέρους του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστινης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελίνα Μενούνου που είναι και μέλος του ΑΥΛΟΥ, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, Tασος Λοντος, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νικος Λάσκος και πολλά από τα μέλη μας και συγχορωδοι μας ,που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε θερμά.


Δυστυχώς οι δύο μαέστροι μας ο κ. Δημήτρης Γαζής και Ιωάννα Ελένη Κλαδούχου , λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας.Οι ευχές τους όμως για καλή μας χρονιά μας συνοδεύουν.
Η πίτα μας είχε και φλουρί.Το δώρο πισω από το φλουρί ήταν το υπέροχο βιβλίο *ΝΗΕΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΙ ,ΟΜΗΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ,ΔΕΙΝΟΙ ΠΛΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ*, της Δόκτορος κ.Δημητρας Ντέμη Καμαρινού .Ένα από τα πιο σπουδαία πρόσφατα επιστημονικά πονήματα της ,που βασίζεται πάνω σε πολύχρονη έρευνα της ναυπηγικής τέχνης των Μυκηναϊκών χρόνων.
Η συγγραφέας dr.Καμαρινου τίμησε με τη παρουσία της την εκδήλωση μας και την ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο,το οποίο το κέρδισε η τέως Πρόεδρος του ΑΥΛΟΥ μας Αγγελική Tολη.


Ευχαριστώ ως πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ μας για την άψογη συνεργασία και βοήθεια τους .
Καλή μας χρονιά με υγεία.

Leave a Reply