Ο αποχαιρετισμός της Μενεγάκη λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο που δημιούργησε ερωτηματικά

0

eleni-menegaki-aporrifthike-to-exodiko-1-700x420

Η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, σε λίγες ημέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτό της παιδί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτό θα γίνει γύρω στις 25 του μήνα.

Η ίδια, όπως και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, πετούν όπως είναι λογικό και επόμενο σε πελάγη ευτυχίας. Και αν και όλοι πίστευαν πως σήμερα θα ήταν η τελευταία της εκπομπή, πριν το μαιευτήριο, ο αποχαιρετισμός της στο τηλεοπτικό κοινό, έκανε ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα.

«Λοιπόν, σας αποχαιρετάμε. Να έχετε ένα λαμπρό Σαββατοκύριακο. Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε, δώστε αγάπη, πάρτε αγάπη, τέλος πάντων κάντε ότι μπορείτε», είπε η παρουσιάστρια.

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Και ραντεβού τη Δευτέρα στη μία, στον Alpha, εμείς κι εσείς. Γεια σας». Βέβαια δεν ήταν ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησε, αλλά ο τρόπος που τα είπε.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί και θα καταλάβετε γιατί ακριβώς σας μιλάμε:

Βέβαια η παρουσιάστρια, ποτέ δεν συνηθίζει να δίνει σαφείς απαντήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Λίγη υπομονή μέχρι την εκπομπή της τη Δευτέρα τη γνωστή ώρα στον Alpha. Ποιος άραγε θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό; Η ίδια, ή κάποιος άλλος;

πηγή : peoplegreece.com

Leave a Reply