Ο Αντώνης του συνοικισμού υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών

0

Ο Κορίνθιος και γέννημα θρέμμα Συνοικισμιώτης Αντώνης Τσολάκης αποφάσισε στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου να δώσει έναν διαφορετικό αγώνα στη ζωή του και αντί να “σφυρίξει” όπως έχουμε συνηθίσει, να “σκοράρει” στην αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο τοπικό της Κορίνθου, όπου θα διεκδικήσει να εκλεγεί. 

Συντάσσεται με την παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Νανόπουλο και ευελπιστεί η Κυριακή των εκλογών να είναι γι αυτόν μια Κυριακή Νίκης για το μέλλον του τόπου του. 

Ποιός είναι όμως ο Αντώνης Τσολάκης;

Ένα νέο παιδί με όραμα, ένα νέο παιδί που όλα του τα χρόνια ασχολούνταν ενεργά με τα κοινά, και αφουγγράζονταν τα προβλήματα των Κορίνθιων, αλλά και ζούσε με αυτά. 

Όλοι οι Συνοικισμιώτες ξέρουν τον Αντώνη σαν το Πνευματικό παιδί του Πατρός Νεκτάριου. Ενταγμένος από τα εφηβικά του χρόνια στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητας του Συνοικισμού.

Γι αυτό πήρε την απόφαση να αποφοιτήσει από τη Θεολογική σχολή και έπειτα να εργασθεί ως καθηγητής σε εκκλησιαστικά Λύκεια και ΙΕΚ.

Παρ’ όλ’ αυτά πέραν της αγάπης του για την εκκλησία είχε κ άλλη μια αγάπη “τα γήπεδα” γι αυτό για 20 περίπου χρόνια κάθε Σββατοκύριακο τον βλέπαμε να βγάζει “κόκκινη” κάρτα και να ελέγχει τις αδικίες των γηπέδων ως Διαιτητής. 

Το δαιμόνιο όμως της πολιτικής, να αναμειγνύεται με τα κοινά ήταν πάντα στο αίμα του, στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ενεργά στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας σαν ΟΝΝΕΔιτης και ΔΑΠιτης.

Μέσα σε λίγες γραμμές αυτός είναι ο Αντώνης Τσολάκης και σε αυτές τις εκλογές ζητάει την ψήφο σας στο τοπικό ψηφοδέλτιο δίπλα στον Βασίλη Νανόπουλο. 

 

Leave a Reply