Νύχτα πάρτι..

0

Ο διαστημικός Παναθηναϊκός διέλυσε τη Βασίλισσα Ρεαλ δείχνοντας σε όλη τη μπασκετική Ευρώπη ότι στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος όλα του τα οπλα είναι έτοιμα.

Απο το ημίχρονο ηδη είχε φτιάξει διαφορά τέτοια που έδινε στον Πασκουάλ τη δυνατότητα να δοκιμάζει σχήματα και Plays για τη συνέχεια και όλα έβγαιναν!

Η Ρεαλ προφανώς επηρεασμένη προφανώς απο τον κόσμο που έκανε sold out και το τελευταίο μαγικο χαρτακι εφτασε να χάνει μέχρι και με 35 πόντους και το ότι το κοντερ σταματησε εκεί έφταιξε η λύπηση του Παναθηναικου.

MVP ο Τζέμς με 24 ποντους  και ποσοστα απιστευτα (δείτε εικόνα) που οι προπονητές της εξέδρας έκραζαν τον Πασκουάλ που ήθελε να τον ενσωματώσει το συντομότερο και για αυτό είχε κάνει κοιλιά το Γενάρη ο ΠΑΟ. Λες και το Γεναρη κρίνεται κανένας τίτλος.

Ο Καλάθης υπερηχητικος με 11 ποντους μοιραζε (16) ασιστ καρφώματα τα οποιά τελειωναν Γκάμπριελ, Γκιστ, Αντετοκούμπο και Πειν.

Και σκεφτείτε ότι δεν επαιξαν καλά Σιγκλετον και δε χρειάστηκε να μπει στο παιχνιδι για τα καλά ο Λεκαβίτσιους. Δεν ξέρουμε αν ο Παναθηναικος πάει τελικά Final 4 αλλά σίγουρα οι αντιπαλοι του τρόμαξαν με αυτο που είδαν.

Χαρακτηριστικό σημείο της βραδιάς όταν το σκορ στο πρώτο 5λεπτο έδειξε 20-0.Εκει η σεμνή τελετή ειχε λήξει και είχε αρχίσει το πράσινο πάρτι…

 

 

Απάντηση