Ντόνετσκ: Οι στρατιωτίνες έβγαλαν τα… άρβυλα και φόρεσαν τουαλέτες

0

ImageHandler (5)

Πασαρέλα για… κομάντο με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Μπορεί η καθημερινή τους ενδυμασία να μην είναι αρκετά θηλυκή, καθώς αποτελείται από τη στολή παραλλαγής και τα σκληροτράχηλα άρβυλα, όμως, για μία ημέρα οι στρατιωτίνες του Ντόνετσκ αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τα όπλα τους και να ντυθούν με εντυπωσιακές τουαλέτες.

Ο λόγος; Η διεξαγωγή καλλιστείων στην αυτοανακηρυχθείσα Δημοκρατία του Ντόνετσκ με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Οι γοητευτικές γυναίκες που πήραν μέρος στον άτυπο διαγωνισμό ομορφιάς, λοιπόν… γδύθηκαν από τη φορεσιά του πολέμου και φόρεσαν τα ψηλοτάκουνά τους και τα φορέματά τους αναδεικνύοντας την ομορφιά που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τις στρατιωτικές στολές τους.
Τα καλλιστεία διοργανώθηκαν από τις τοπικές αρχές μία ημέρα πριν την Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα.

«Δεν έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναταλία, μία από τις συμμετέχουσες και πρόσθεσε πως είναι δύσκολη αποστολή το να φοράει μία γυναίκα ψηλά τακούνια και αποκαλυπτικά φορέματα.

«Είμαστε στρατιώτες άλλωστε», τόνισε η γυναίκα, η οποία όπως πολλές ακόμα γυναίκες της περιοχής της ακολούθησε τον σύντροφό της στο μέτωπο πολεμώντας τις ουκρανικές δυνάμεις.
Από το κοινό που παρακολουθούσε τα καλλιστεία δε θα μπορούσαν να λείπουν οι σύζυγοι των γυναικών, οι οποίοι κοιτούσαν σχεδόν εμβρόντητοι τις αγαπημένες τους να περπατούν με κατακόκκινες τουαλέτες και ψηλοτάκουνα.

Play Button

Leave a Reply