ΝΟΔΕ Κορινθίας: Άνοιγμα στην κοινωνια, δυνατή φωνη

1

image

Πολυ ενδιαφέρουσα ήταν η σημερινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κορινθίας με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Αρκαδίας Κωνσταντίνο Βλασση. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο χάσμα που υπάρχει στην πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στους τομείς της οικονομιας, της Παιδείας και του μεταναστευτικού χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ανίκανη.

image

Πριν είχε μιλήσει ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας και ανέδειξε με αριθμούς τις επιπτώσεις της πολιτικής Τσίπρα σε όλους τους τομεις
Ακολουθησε ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαρας που εξέφρασε την ανησυχία του ότι αν δεν αλλάξει η κυβερνητική πολιτική σύντομα θα έχουμε επικινδυνα κοινωνικά φαινομενα
Ο Κώστας Κόλλιας στην εισήγηση του σχολίασε αρνητικά την αποχώρηση της ΝΔ στη συζητηση για τις off shore
Ο Γρηγόρης Καρπούζης είπε πως πρέπει να παλέψουν ολοι μαζί κατα της πολιτικης του Λαϊκισμού.
Η Γιώτα Μπάγκα ζήτησε να ανέβουν οι αντιπολιτευτικοί τόνοι από όλα τα στελεχη αφού οτι αφήνεται ασχολίαστο εκλαμβανεται απο το λαο ως αποδοχη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

image

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χριστός Κορδώσης είπε πως ηδη εχει αναλάβει μια σειρά δράσεων για την οργάνωση του κόμματος στο νομό ώστε να έρθει πιο κοντά στον πολιτη.

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνουμε στο Δημήτρη Μηλιο ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία του να νιώσει ο Δεξιός χώρος ότι βρίσκει εκ νέου τον εκφραστή του στο κόμμα της ΝΔ ενώ ο Χρηστος Σεργεντανης ειπε πως το κομμα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της σε ολο το λαό και να το κάνει άμεσα.

1 COMMENT

  1. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σε τέτοιες συγκεντρώσεις πηγαίνουν πλέον κάποιοι ελάχιστοι υποχρεωμένοι.

Leave a Reply