Νίκος Βερισογλάκης: Ας συναντηθούμε να τα πούμε…

0

Το επόμενο εξάμηνο θα ζήσουμε μία σειρά από εκλογικές αναμετρήσεις.
Ηδη αυτό που βλέπουμε από τις κοινοβουλευτικές εκλογές κάθε άλλο από ελπίδα μου δημιουργεί μιας και οι συζητήσεις αναλώνονται σε επουσιώδη ζητήματα αντί να δίνουν απαντήσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι απών από τη συζήτηση αυτή είναι η γενιά μας.
Άνθρωποι από τις ηλικίες 35 μέχρι 50 παραδίδουν τις τύχες της χώρας, της περιφέρειας, ή του Δήμου σε αυτούς που έχουν χρόνο να ασχοληθούν την ίδια στιγμή που οι ίδιοι είναι εγκλωβισμένοι στην καθημερινότητα και στην αναζήτηση των απαραίτητων πόρων για τη διαβίωση τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άποψη για αυτά που γίνονται γύρω τους ή δεν θέλουν να κάνουν κάτι για την πόλη τους και αυτό το αντιλαμβάνομαι μέσα από τις καθημερινές συζητήσεις με νέους ανθρώπους.
Δεν θα είμαι όμως μόνο εγώ αυτός που θα τους εκπροσωπήσει όλους, ούτε μία παράταξη ούτε μπορεί μια ολόκληρη γενειά να εκπροσωπηθεί από δύο ή τρεις υποψηφίους.

Για αυτό το λόγο ξεκινώ μία πρωτοβουλία πέρα από πρόσωπα, πέρα από παρατάξεις και σας καλώ να συναντηθούμε και να τα πούμε όλοι μαζί, την Τετάρτη 3/5 στο κατάστημα δειπνοσοφιστές (παραλία κανταρε) στις 19.30 ώστε όλοι μαζί να ξεκινήσουμε να διαμορφώνουμε μία αυτοδιοικητική ατζέντα για την περιοχή μας.

Επισημαίνω ότι δεν πρόκειται για παραταξιακή συγκέντρωση και το κάλεσμα είναι ανοιχτό προς όλους, γιατί πρέπει επιτέλους να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να συζητήσουμε.
Ας συναντηθούμε λοιπόν να τα πούμε και μετά ο καθένας από το δικό του μετερίζι ας διεκδικήσει λύσεις για τα προβλήματά μας.

Leave a Reply