Νέο φονικό στρατιωτικό ρομπότ αποκάλυψε η Ρωσία

0

T7

δεδομένου ότι έχει αναπτυχθεί για να παρέχει αναγνώριση και πυρά υποστήριξης για μονάδες πεζικού και σε περιπτώσεις καταπολέμησης της τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε ένα βίντεο του πρωτότυπου ρομποτικού άρματος Ουράν-9 που δείχνει τις ικανότητες μάχης του.
Το μη επανδρωμένα όχημα μάχης εδάφους ένα ταχυβόλο, πυροβόλο 30 χιλιοστών που βάλει 350-400 βλήματα ανά λεπτό, ένα ομοαξονικό πολυβόλο 7,62 χιλιοστών και μια συστοιχία υπερηχητικών κατευθυνομένων βλημάτων.

Οι Ρώσοι προγραμματιστές έχουν όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουν σύγχρονης στρατιωτικής ρομποτικής συστήματα που θα είναι σε ζήτηση στη διεθνή αγορά.

Αυτός είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της αγοράς όπλων, έτσι θα αναπτύξουμε και θα εφαρμόσουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μάρκετινγκ για την προώθηση τέτοιου είδους συστήματα, σαν μέρος ολοκληρωμένων σχεδίων ασφάλειας», δήλωσε ο Μπόρις Σίμκιν ο οποίος ηγείται του τμήματος Ανάλυσης και Μακροπρόθεσμου Προγραμματισμού, του επίσημου ρωσικού εξαγωγέα οπλικών συστημάτων Rosoboronexport.

Οι προγραμματιστές του Ουράν-9, δήλωσαν ότι δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αυτόνομο οπλικό σύστημα αλλά μάλλον θα αναπτύσσεσαι με μονάδες πεζικού. Διαθέτει επίσης σύστημα τεχνολογίας αιχμής προειδοποίησης λέιζερ, αναγνώριση στόχου και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για αναγνώριση και παρακολούθηση.

Πηγή

Leave a Reply