Home Κεντρική Σελίδα Νέες βολές κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν με φόντο τη Σμύρνη

Νέες βολές κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν με φόντο τη Σμύρνη

0

Η επίθεση κάποτε από ορισμένους στρατούς αποτέλεσε απόπειρα εισβολής απευθείας στα εδάφη μας. Ο ενθουσιασμός να μας καταστήσουν αιχμαλώτους στην Ανατολία, που άρχισε με την εισβολή στη Σμύρνη, κατέληξε σε απογοήτευση, μέσα στον κόλπο της Σμύρνης», είπε ο Ερντογάν.

«Το έθνος μας, το οποίο μετέτρεψε τη συνθήκη των Σεβρών σε κουρελόχαρτο στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, ενίσχυσε την παρουσία του στην Ανατολία. Όσοι συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να εισβάλουν σε αυτή την ιερή γη με τους στρατούς τους κατέφυγαν σε νέες ύπουλες μεθόδους»,ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος παράλληλα επέκρινε και την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό Οικονομικών και γαμπρό του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνίδια τον περασμένο Νοέμβριο από το υπουργείο Οικονομικών.

«Εάν ο κ. Μπεράτ είχε ασκήσει καθήκοντα πολιτικού ως ένας οποιοσδήποτε πολιτικός, θα τον είχαν αξιολογήσει αντικειμενικά. Δύο ερευνητικά πλοία, τρία γεωτρύπανα και τώρα έρχεται άλλο. Αν δείτε την τιμή του καθενός είναι ίδια με το κόστος σχεδόν ενός αυτοκινήτου.

Είναι σχεδόν το κόστος ενός αυτοκινήτου. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει οικονομική διαχείριση και διαχείριση χρημάτων. Λυσσάνε επειδή το πέτυχε. Τρελαίνονται επειδή το πέτυχε. Τώρα ανακαλύψαμε ότι μπορούμε πραγματικά να αγοράσουμε αυτά τα σκάφη πολύ φθηνά. Τώρα έχουμε πέντε και το έκτο βρίσκεται στο δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, εξαίροντας την οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει η κυβέρνησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα δεν χρωστάει ούτε δεκάρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κι ότι η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας διαθέτει σήμερα 95 δις. δολάρια σε απόθεμα ξένου συναλλάγματος.

πηγη

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version