ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΤΣΟΓΛΟΥ

1

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στο Club Hotel Casino Loutraki, 3 μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου βραβεύτηκαν για την άριστη επίδοσή τους στο διαγωνισμό Φυσικής 2022 από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Η βράβευση έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης, κο Φιλντίση Παναγιώτη.

Παρούσα στην βράβευση ήταν και η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου, κα Παπαθανασίου Βασιλική, η οποία παρέλαβε και τον ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΠΑΙΝΟ από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης για την πολυετή συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων και τη στήριξή τους προς το διαγωνισμό των Ελλήνων Φυσικών. Τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου δεσμεύτηκαν να συνεχίζουν να ενθαρρύνουν τους μαθητές προς τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς έτσι μαθαίνουν να αγαπούν τις επιστήμες αλλά και να αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στις προκλήσεις μιας τόσο ευμετάβλητης εποχής.

Παρών ήταν κι ο Φυσικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτορας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθηγητής Φυσικής των εκπαιδευτηρίων Ατσογλου κος Χρήστος Καρράς οποίος συνόδευσε τα παιδιά στην εκδήλωση.

1 COMMENT

  1. Παρών ήταν κι ο Φυσικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτορας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθηγητής Φυσικής των εκπαιδευτηρίων Ατσογλου κος Χρήστος Καρράς οποίος συνόδευσε τα παιδιά στην εκδήλωση.

Leave a Reply