Νέα ανακοίνωση από το HOMO EDUCANDUS για δημοσιεύματα του Ηλεκτρονικού τύπου

0

Πληροφορηθήκαμε ότι σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου αναρτήθηκε δημοσίευμα με το τίτλο

” Απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων και της Σοφίας Μπαλή απο το Homo Educandus Αγωγή αποφάσισε το δικαστήριο.

Στο εν λόγω δημοσίευμα η διαχειρίστρια της αντίδικου ιστοσελίδας P.N και η ίδια, ούσα αντίδικος, αναφέρει και έτερη ηλεκτρονική ιστοσελίδα αναπαρήγαγε, ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ασκήσαμε απερρίφθη επειδή, δήθεν, ο συνήγορος της ανέφερε και η δικαστική απόφαση δέχτηκε ότι δεν υπήρχε σκοπός και πρόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων για τέτοια σοβαρά ζητήματα όπως είναι η παιδεία και ο κορωνοϊός.

Για ακόμα μια φορά , δυστυχώς, η εν λόγω αντίδικος προβαίνει σε ψευδείς αναρτήσεις, οι οποίες αναπαράχθηκαν, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι εξεδόθη η υπ’ αριθ. 216/2020 απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Κορίνθου συμφωνά με την οποία κρίθηκε ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προσβολή της προσωπικότητας του διαχειριστή μας πρόκειται να διαγνωστεί , για ακόμα μια φορά, με τη τακτική δικάσιμο ( όχι με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων) στην τακτική αγωγή που έχει ασκηθεί.

Εκεί θα πιστοποιηθεί οριστικά ο σκοπός της ανωτέρω και τα ταπεινά ελατήρια με τα οποία κινήθηκε, κάτι που διαγνώστηκε βέβαια κατά το στάδιο της προσωρινής διαταγής οπότε και ο κ. πρόεδρος πρωτοδικών Κορίνθου διέταξε να “κατέβουν άμεσα τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα της ανωτέρω, κάτι που έπραξε εν τέλει η ανωτέρω.

Καλούμε αυτήν όπως αποσύρει το εν λόγω δημοσίευμα άμεσα και να αναφέρει την πραγματικότητα και τα όσα περιλαμβάνει η δικαστική απόφαση, προκειμένου να μην δημιουργούνται παρανοήσεις που οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα στο πλατύ κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και από το οποίο αντλούμε τους μαθητές μας.

Δηλώνουμε επίσης και θα το επαναλάβουμε και στα δικαστήρια ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πλήττει το κύρος μας και την προσωπικότητα μας καθώς και τη λειτουργιά μας, αφήνουμε δε στη κρίση όλων των αναγνωστών της παρούσης τα όσα αναφέρονται στο ψευδές δημοσίευμα των ως άνω αντίδικων μας.

Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά οι ως άνω διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα φτάνοντας στο σημείο να αλλοιώνουν και το σκεπτικό δικαστικής απόφασης!!! Αυτές οι ενέργειες αποδεικνύουν το μένος τους εις βάρος μας κάτι που θα αποδειχθεί και στα ελληνικά δικαστήρια από την εκδίκαση της αγωγής μας εναντίον τους όπως αναφέρει και το σκεπτικό της υπ αριθμ. 216/2020 απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Κορίνθου.

( Σημειώνουμε ότι το κείμενο της υπ αριθμ. 216/2020 απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Κορινθου, είναι στη διάθεση οποίου θέλει να λάβει γνώση και στη κατοχή του πληρεξουσίου δικηγόρου μας Αναστάσιου Γ. Κοσμά.
Δικηγορικό γραφείο Αγγελικής Γ. Κοσμά & Αναστάσιου Γ. Κοσμά & συνεργατών Κολιάτσου αρ. 36)

Ο νόμιμος διαχειριστής της Homo Educandus
Aπόστολος Πλαστήρας

Απάντηση