Τη λαγάνα αυτή θα τη κρατήσει ως το τέλος της Σαρακοστής στο φούρνο του – Για την ιστορία, για την παρασκευή της λαγάνας χρειάστηκε περίπου μία ώρα εργασίας από τον ίδιο

Μία λαγάνα γίγας έφτιαξε ο αρτοποιός Δημήτρης Παπαδόπουλος στον παραδοσιακό φούρνο του Μπουγιούκου στο Ναύπλιο. Όπως ο ίδιος λέει, φτιάχνει μία μεγάλη λαγάνα τεραστίων διαστάσεων μαζί με την κανονική παραγωγή.

Τη λαγάνα αυτή θα τη κρατήσει ως το τέλος της Σαρακοστής στο φούρνο του. Για την ιστορία, για την παρασκευή της λαγάνας χρειάστηκε περίπου μία ώρα εργασίας από τον ίδιο. Η λαγάνα έχει μήκος 1,5 μέτρο, ζυγίζει 20 κιλά και έχει πλάτος 50 εκατοστά…