Η NASA αποκαλύπτει πώς φαίνεται η Γη τα Χριστούγεννα

0

Βίντεο: Η NASA αποκαλύπτει πώς φαίνεται η Γη τα Χριστούγεννα

Σε μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες, οι ειδικοί σημειώνουν ότι τα Χριστούγεννα πολλές πόλεις φωτίζονται έως και κατά 50% περισσότερο

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων οι πόλεις ανά τον κόσμο είναι πραγματικά πολύ πιο φωτεινές σε σχέση με το υπόλοιπο έτος, τονίζει η NASA.

Σε μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες, οι ειδικοί σημειώνουν ότι τα Χριστούγεννα πολλές πόλεις φωτίζονται έως και κατά 50% περισσότερο!

Η σειρά των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA παρουσιάζει τα Χριστουγέννα και την Πρωτοχρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού στη Μέση Ανατολή.

Πιο αναλυτικά, όπως φαίνεται από τα δορυφορικά δεδομένα, γύρω από πολλές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, τα φώτα λάμπουν από 20% έως και 50% περισσότερο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συγκρινόμενα με την απόδοσή τους κατά το υπόλοιπο του έτους. Το ίδιο ισχύει και για ορισμένες πόλεις της Μέσης Ανατολής κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, επισημαίνουν οι αναλυτές της  NASA.

 

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2876882/Christmas-lights-SPACE-Nasa-reveals-Earth-brighter-place-major-holidays.html#v-3948705929001

Leave a Reply