Νανόπουλος : Συνεχίζουμε τον έντιμο αγώνα μας

0

image

«Στην επανακαταμέτρηση  που έγινε διαπιστώσαμε σωρεία προβλημάτων τα οποία καταθέσαμε στο δικαστήριο και το δικαστήριο τα μελέτησε. Πολλά από αυτά τα δέχτηκε πολλά από αυτά τα ερμήνευσε ποικιλοτρόπως.
Με την σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Πρωτοδικείο δίνει ένα προβάδισμα 28 ψηφοδελτίων στον κ.Πνευματικό και παραμένει δήμαρχος με 50,04% .
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους μισούς Κορίνθιους οι οποίοι μας ψήφισαν, μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθημερινά. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο καθαρός και έντιμος αγώνας που κάναμε μέχρι σήμερα συνεχίζεται .Και θα είμαστε και εγώ και οι συνυποψήφιοι στο συνδυασμό μας  δίπλα τους. Για το καλό ,όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν αλλά για το καλό όλων των Κορινθίων πολιτών.
Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε και η οποία συνεχίζεται 
Θέλω να πω ότι τα προβλήματα στο Δήμο Κορινθίων είναι πολλά και εμείς, ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες μου, θα αναλώσουμε τις δυνάμεις μας ,ώστε να αντιμετωπισθούν αυτά τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι και ελπίζω και η άλλη πλευρά της συμπολίτευσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων της σημερινής εποχής  για το καλό όλων των Κορινθίων  »

Leave a Reply