Ναι, άνοιξα το μαγαζί για να γιορτάσει ο Καμμένος τη νίκη στις εκλογές !!!

0

πλουταρχος

«Εγώ είμαι για τον κόσμο και όταν μου ζητάνε κάτι τέτοιο θα πρέπει να το κάνω» είπε και πρόσθεσε πως: «Διασκεδάσαμε έτσι όπως έπρεπε, με σωστό τρόπο»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε ότι του ζητήθηκε από τους ΑΝΕΛ να ανοίξει το μαγαζί όπου τραγουδά το βράδυ των εκλογών προκειμένου να διασκεδάσουν τη νίκη τους, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

«Εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, πέρα από το τι η ψυχή μου λέει και τι δρόμο παίρνει και τις σκέψεις κάνω. Εμένα με παρακάλεσε ο Βασίλης ο Κοντόπουλος να ανοίξουμε το μαγαζί και εγώ ως επαγγελματίας έπρεπε να το ανοίξω. Εγώ είμαι για τον κόσμο και όταν μου ζητάνε κάτι τέτοιο θα πρέπει να το κάνω», είπε ο τραγουδιστής σε μησημεριανή εκπομπή του Star.

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα γράφτηκαν για αυτή τη διασκέδαση ο τραγουδιστής απάντησε: «Διασκεδάσαμε έτσι όπως έπρεπε, με σωστό τρόπο». Να θυμίσουμε πως ο κ. Καμμένος είχε πάρει το μικρόφωνο και είχε τραγουδήσει το γνωστό λαϊκό άσμα: «Ο άνθρωπός σου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη τη βραδιά στο Posidonio, στην παρέα που «γλέντησε», εκτός από τον κ. Καμμένο ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς με τη σύζυγό του, ο Τέρενς Κουίκ, η Ελενα Κουντουρά και οι γραμματείς του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Απάντηση