«Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, αυτό θέλω»

0

Δεν υπάρχει μέρα που να μην είναι δύσκολη τους τελευταίους 3 μήνες για την οικογένεια Σουλούκου. Το σπλάχνο τους, ο 11χρονος Μάριος έπεφτε τον περασμένο Ιούνιο νεκρός από μια αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η χαρά έγινε θρήνος. Από εκείνη την ημέρα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί χιλιάδες λέξεις για το τι πρέπει να γίνει και να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα από αυτή την εγκληματική συμπεριφορά.

Σήμερα κανονικά ο 11χρονος Μάριος θα συναντούσε τους συμμαθητές του στον αγιασμό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.  Όμως το δικαίωμα αυτό του το στέρησε κάποιος που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα αγνοώντας τις συνέπειες.

Και αυτός ο κάποιος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Και η οικογένεια του 11χρονου Μάριου πρέπει να συνεχίσει να ζει όσο και αν πονάει, όσο και αν είναι πλέον λειψή.

Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, ο κ. Αθανάσιος Σουλούκος με όση δύναμη του έχει απομείνει, μίλησε στο newsit.gr για το τι περιμένει από εδώ και πέρα.

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Τίποτα άλλο», είπε ο κ. Σουλούκος και πρόσθεσε:

«Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ο κ. Σουλούκος με φωνή σπασμένη από την κούραση και την συγκίνηση ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά λέγοντας: «Όλα τα παιδιά να έχουν καλή σχολική χρονιά και να είναι υγιή. Θέλουμε να βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΣΟΥΛΟΥΚΟ

 

Leave a Reply