Να ένας καλός λόγος να είσαι πλανηταρχης

0

Το HBO κάνει τα πάντα για να μην διαρρεύσει το παραμικρό πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Game of Thrones και σύσσωμοι οι συντελεστές τηρούν τον κανόνα για απόλυτη μυστικότητα. Όλες οι προσπάθειες για να μαθευτούν λεπτομέρειες από την 6η σεζόν της σειράς βρίσκουν “τοίχο”, αλλά υπάρχει κάποιος που τελικά δεν μπορούσε να απορριφθεί και φαίνεται πως θα μάθει πρώτος, όλα όσα οι υπόλοιποι θα δούμε σε λίγες μέρες.

image

Ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, δηλωμένος θαυμαστής της σειράς, φέρεται να ζήτησε να δει τα πρώτα επεισόδια πριν την πρεμιέρα και οι παραγωγοί δεν του αρνήθηκαν το προνόμιο.

Οι David Benioff και Dan Weiss, δημιουργοί της σειράς, δήλωσαν κατά τη διάρκεια ενός livestreaming της κεκλεισμένων των θυρών πρεμιέρας, πως ο Μπάρακ Ομπάμα θα δει πρώτος τα νέα επεισόδια μετά από αίτημα του ιδίου.

“When the commander-in-chief says ‘I want to see advanced episodes,’ what are you going to do?” είπε ο Benioff σύμφωνα με το CBS, και πρόσθεσε πως και οι ίδιοι ένιωσαν ξαφνιασμένοι και λίγο αμήχανοι όταν ενημερώθηκαν για το αίτημα. “Ήταν μια περίεργη στιγμή” είπε ο Weiss συμπληρώνοντας πως αυτή θα είναι μια μοναδική εξαίρεση. Εδώ και λίγη ώρα, πληροφορίες από αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως στα χέρια του προέδρου είναι ήδη τα πρώτα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται πως επεισόδια της σειράς δεν πρόκειται να λάβουν πριν την πρεμιέρα ούτε οι πιο έγκριτοι κριτικοί τηλεόρασης.

πηγη

Απάντηση