«Να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω»

0

Ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του Power of Love, έχασε τη ζωή του ξαφνκά ύστερα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο ίδιος υπήρξε ζευγάρι με τη συμπαικτριά του Στέλλα Μιζεράκη η οποία μόλις έμαθε ότι σκοτώθηκε έπαθε σοκ.

Η Στέλλα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Πάνο με τον οποίο είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους. «Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!», έγραψε για τον Πάνο Ζάρλα.

Leave a Reply