Ν. Δένδιας: Να μη γίνει η ΝΔ ακροδεξιό γκρουπούσκουλο

0

 

Ωραία αυτά που λέει αλλά αυτός σε ποιανού κυβέρνηση ήταν υπουργός?
Το πιο αστείο θα είναι να βγει ο Καραμανλής και να μιλάει για ακροδεξιά γκρουπούσκουλα.
Με τόση χολέρα που μαζεύτηκε στη ΝΔ δεν υπάρχει διαφυγή.

Την ελπίδα να μην διασπαστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Δένδιας, προειδοποιώντας ότι «δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος της Ν.Δ., αν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο».
«Να πάει ο λογαριασμός σε αυτόν που επέτρεψε στην κοινωνία να μας θεωρεί ακροδεξιό μόρφωμα» δήλωσε χαρακτηριστικά (ΣΚΑΪ) ο πρώην υπουργός.
Επίσης, διαμήνυσε ότι «πρέπει να ξαναδούμε το ιδεολογικό μήνυμά μας, δεν πρέπει να γίνουμε ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4- 5%, όχι φασιστικό, αλλά δημοκρατικό».
Για ιδεολογική διαρκή διολίσθηση έκανε λόγο ο κ. Δένδιας και αναρωτήθηκε αν είναι εσωστρέφεια με αρνητικό πρόσημο το να σε συζητάει κάποιος.
Κατήγγειλε ότι στην Πολιτική Επιτροπή «είδαμε κλακαδόρους, που δεν είναι μέλη του κόμματος, με συγκεκριμένο σκοπό». «Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Δένδιας αποχώρησε πριν μιλήσει από την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., η οποία διεξήχθη σε τεταμένο το κλίμα, ενώ άφησε αιχμές για τη διαδικασία.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Leave a Reply