Μπορεί ο Τζάρεντ Λέτο να κάνει ακόμα πιο παρανοϊκό τον Τζόκερ;

0

jared-leto-joker-comic-con-teaser-700x467

Πίσω στο 2008, όταν είχε ήδη κυκλοφορήσει ο Σκοτεινός Ιππότης του Νόλαν, κι αφού είχε πεθάνει ο Χιθ Λέτζερ, όλοι όσοι είχαμε δει την ταινία είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τρομερή ερμηνεία του αποθανόντος. Κάποιοι είπαν ότι ήταν ο καλύτερος Τζόκερ που είχαν δει. Και δεν ήταν λίγοι.

Εκείνη η ερμηνεία θα λειτουργεί ως ορόσημο σε κάθε νέα ταινία του Μπάτμαν ή σχετική με τους ήρωες της ιστορίας του. Στη σειρά Gotham για παράδειγμα, ο νεαρός Κάμερον Μόναχαν, με το ρόλο του Τζερόμ, μοιάζει πολύ ιδιαίτερη φιγούρα για να ενσαρκώσει τον Τζόκερ. Εκτός από αυτό, το 2016 θα υποδεχτούμε κινηματογραφικά και την ταινία Suicide Squad, όπου ο Τζάρεντ Λέτο θα κληθεί να δώσει ό,τι καλύτερο έχει. Για την ακρίβεια κλήθηκε. Και για την ακρίβεια το έδωσε.

Πώς το ξέρουμε; Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γουίλ Σμιθ μίλησε για αυτό που έζησε με τον Τζάρεντ στα γυρίσματα της ταινίας. «Είναι τρελό. Δεν έχω γνωρίσει τον Τζάρεντ Λέτο. Δουλέψαμε για 6 μήνες μαζί και δεν έχουμε ανταλλάξει άλλες λέξεις εκτός από Action και Cut. Κυριολεκτώ ότι δεν τον γνώρισα. Είχε μπει τόσο βαθιά στο ρόλο του Τζόκερ».

Πιο βαθιά δε γίνεται, μιας και ο Τζάρεντ Λέτο, που εδώ και χρόνια έχουμε αντιληφθεί ότι είναι θεοπάλαβος, σύμφωνα με τον Άνταμ Μπριτς, που υποδύεται στην ταινία τον Slipknot, έστειλε στους συμπρωταγωνιστές του δώρα, από αυτά που θα έστελνε ο Τζόκερ. Στη Μαργκό Ρόμπι ένα κουτί με ζωντανό αρουραίο μέσα, στον Γουίλ Σμιθ ένα γράμμα με σφαίρες μέσα και γενικά σε όλο το καστ ένα βίντεο.

Έχουμε την εντύπωση ότι είναι από τις περιπτώσεις «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», μιας και ο ρόλος του Τζόκερ απαιτεί να δοθείς ολοκληρωτικά (βλέπε Χιθ Λέτζερ), ενώ ο Λέτο έχει παρελθόν σε ανάλογες περιστάσεις, μιας και για τον ρόλο του στο Dallas Buyers που του έφερε το Όσκαρ, έχασε 30 κιλά και ξύρισε όλο του το σώμα.

Απάντηση