Εϊναι καταξιωμενοι, κωμικοί ηθοποιοί κατά βάση και έχουν υποδυθεί πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές που έχουν σημειώσει μεγάλες τηλεθεάσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso o Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος, θα υποδυθούν το gay ζευγάρι στη μικτή οθόνη.
Πρόκειται για το «Vicious» του δικτύου ITV, που επικεντρώνεται στην ιστορία δύο ηλικιωμένων γκέι αντρών, οι οποίοι ζουν μαζί εδώ και περίπου πενήντα χρόνια σε ένα βικτοριανό σπίτι στην περιοχή Covent Garden.
Ο λόγος για τον Φρέντι, έναν πρώην μπάρμαν, και τον Στιούαρτ, ο οποίος ήταν κάποτε ηθοποιός. Έχοντας βγει πλέον στη σύνταξη, οι δύο σύντροφοι διαθέτουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα, βόλτες με τον σκύλο τους στο βροχερό Λονδίνο, αλλά και γκρίνιες που τους οδηγούν συχνά σε παρεξηγήσεις και καβγάδες.
Έτσι οι δύο ηθοποιοί συζητούν με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για να προσαρμόσουν στα ελληνικά δεδομένα την επιτυχημένη κωμωδία που κλέβει την παράσταση στην Βρετανία και όχι μόνο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα κρατήσει τον ρόλο του Φρέντι και ποιος του Στιούαρτ. Άλλωστε είναι και πολύ νωρίς, αφού οι συζητήσεις με τον Alpha γίνονται μεν σε θετικό κλίμα, όμως δεν έχει γίνει ακόμη συμφωνία με υπογραφές και συμβόλαια.
Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη σκηνοθεσία της ελληνικής μεταφοράς της σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες θα την αναλάβουν Μπέζος-Φιλιππίδης σε συνεργασία με τον Ανδρέα Μορφονιό.
Ο λόγος για τον Φρέντι, έναν πρώην bar man, και τον Στιούαρτ, ο οποίος ήταν κάποτε ηθοποιός. Έχοντας βγει πλέον στη σύνταξη, οι δύο σύντροφοι διαθέτουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα, βόλτες με τον σκύλο τους στο βροχερό Λονδίνο, αλλά και γκρίνιες που τους οδηγούν συχνά σε παρεξηγήσεις και καβγάδες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα κρατήσει τον ρόλο του Φρέντι και ποιος του Στιούαρτ. Άλλωστε είναι και πολύ νωρίς, αφού οι συζητήσεις με τον Alpha γίνονται μεν σε θετικό κλίμα, όμως δεν έχει γίνει ακόμη συμφωνία με υπογραφές και συμβόλαια.
Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη σκηνοθεσία της ελληνικής βερσιόν της σειράς, όπως μαθαίνουμε, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα την υπογράψει το πρωταγωνιστικό δίδυμο σε συνεργασία με τον Ανδρέα Μορφονιό.
Αν το σήριαλ ευοδωθεί και προβληθεί θα δούμε τους δύο ηθοποιούς σε κάτι εντελώς ανατρεπτικό αν και για το Γιάννη Μπέζο δεν θα είναι η πρώτη φορά, αφού έχει υποδυθεί το gay στους «Απαράεκτους».
