Μπεργκ: “Είχε πέσει ο σίδηρός μου”

0

Μιλώντας όμως στην σουηδική “Aftonbladet”, o κορυφαίος σκόρερ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι λόγω των ιώσεων είχε πρόβλημα με την ποσότητα σιδήρου στον οργανισμό του και παράλληλα επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Aftonbladet:

“Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το ότι επέστρεψα στο σκοράρισμα, αλλά η αλήθεια είναι πως το ματς ήταν έντονο και αυτή τη στιγμή νιώθω κούραση”.

Για τη… χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη: “Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και στο τέλος της εβδομάδας ξανά. Αναγκαστικά έπρεπε να θέσουμε άλλο ρυθμό στο παιχνίδι”.

Για την δύσκολη επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: “Μετά την επιστροφή μου από τον τραυματισμό μου, με χτύπησε αρκετές φορές ίωση με συνέπεια να πέσει ο σίδηρος στον οργανισμό μου και πρόσφατα άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα”.

Για τις ελπίδες του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα: “Αν παίζουμε σε κάθε ματς όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. απέναντι στον Εργοτέλη) έχουμε ελπίδες. Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα και πιο ισορροπημένο για μεγάλο διάστημα. Πέρσι είχε κριθεί ήδη τα Χριστούγεννα. Είμαστε κάποιους πόντους πίσω από την κορυφή όμως, οπότε εξαρτάται και από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού”.

Για το νέο του συμβόλαιο και τον Παναθηναϊκό:Έχουμε συμφωνήσει. Θα υπογράψω από μέρα σε μέρα, όταν όσοι πρέπει να βρίσκονται μπροστά θα έχουν χρόνο να κανονίσουμε συνάντηση. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πανευτυχείς στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξία. Θέλει να κατακτά τίτλους και να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Αυτός ο συνδυασμός μου ταιριάζει καλά, επίσης έχω ένα καλό συμβόλαιο στην ομάδα”.

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: “Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει ρίσκο να αλλάξεις ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένας σωστός σύλλογος και μια οικογένεια. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι στη Σουηδία”.

Leave a Reply