”Μου είπε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του και ύστερα ζήτησε συγγνώμη”!

0

333222111_423_355

Η 19χρονη κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση – Το ειδικό ερωτηματολόγιο συμπλήρωσαν και οι στενοί συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή…

«Μου είπε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλη σχέση. Όταν είπα όχι στην πρότασή του, μου ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν ήξερε ότι είχα άλλη σχέση», καταθέτει στους αστυνομικούς η 19χρονη φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε την πρόταση δεσμού από τον Βαγγέλη Γιακουμάκη τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν είχαν βρεθεί στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο μεταξύ η μητέρα του άτυχου σπουδαστή, Μαρία Γιακουμάκη, ο πατέρας του, η αδερφή και ο αδερφός του κατέθεσαν απαντώντας στο ερωτηματολόγιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων την ερχόμενη Πέμπτη.

Στις συμπληρωματικές καταθέσεις περιγράφονται δεκάδες βίαια περιστατικά, ενώ ένας από τους σπουδαστές αναφέρει:  «Φοβόμασταν ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωναν!». Ένας άλλος κατέθεσε ότι ο Βαγγέλης είχε φτάσει σε απόγνωση: «Είχε φτάσει στα όριά του, κάτι που μας έδωσε να καταλάβουμε κάνοντας μια κίνηση με το χέρι στο κεφάλι του, σαν να έλεγε ότι τον είχαν τρελάνει.

Μάλιστα ήταν στιγμές που έλεγε κάτι ασυναρτησίες, μουρμούριζε κάτι για παράθυρο και καταλάβαμε ότι είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να κάνει ακόμη και κακό στον εαυτό του για να γλιτώσει. Δεν άντεχε άλλο, είχε πιεστεί υπερβολικά!»

Πηγή: thebest.gr

Leave a Reply