Μόνο με… κράτηση θα βλέπουν φέτος τα παιδάκια τον Άγιο Βασίλη

0

Μια παράδοση 155 ετών στη Νέα Υόρκη από φέτος… «εμπορευματοποιείται» ακόμα περισσότερο: Όπως ανακοίνωσε το πολυκατάστημα Macy’s, όπου κάθε χρόνο τα παιδάκια μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να καθίσουν στην αγκαλιά του και να του ψιθυρίσουν το δώρο που θέλουν, από φέτος θα απαιτείται να έχει γίνει… κράτηση για να το κάνουν! Ο Αγιος Βασίλης είναι πολύ δημοφιλής και ο χρόνος αναμονής ήταν τεράστιος τα τελευταία χρόνια. Το νέο σύστημα με τις κρατήσεις έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προσέλθουν την ώρα που θέλουν», αναφέρεται στο site του πολυκαταστήματος.

 Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται από πέντε ημέρες έως και 30 λεπτά πριν την ώρα προσέλευσης, εάν βεβαίως υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες, ενώ η κράτηση αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί εφόσον οριστικοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Ένα πράγμα είναι πλέον σαφές: Ο Αγιος Βασίλης δεν ενδιαφέρεται πια για το πόσο καλό παιδί ήταν κάποιος, αλλά για το κατά πόσο θα είναι συνεπής στο ραντεβού του…

Leave a Reply