Home Επικαιρότητα Μονο αυτος θα μπορουσε…

Μονο αυτος θα μπορουσε…

0

Jamie-Oliver-Food-Tube

Τα μυστικά για ένα καλό μουσακά αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης στo food tube του διάσημου Τζέιμι Όλιβερ, ο οποίος παρουσιάζει μέσα από τη live εκπομπή του στο Youtube νέους σεφ απ’ όλο τον κόσμο.

Ο διάσημος βρετανός σεφ προσκάλεσε τον Άκη Πετρετζίκη να του μαγειρέψει ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα και του έδωσε συγχαρητήρια για τη συνταγή του. Ο έλληνας σεφ έκανε την προετοιμασία για τον μουσακά στο στούντιο της εκπομπής του “Κάντο όπως ο Άκης” και στη συνέχεια το βίντεο ανέβηκε στο Food Tube.

 

Οι επιρροές από τον δίασημο βρεττανό σεφ είναι εμφανείς τόσο στον τρόπο μαγείρεματος, όσο και στο στιλ παρουσίασης του Άκη Πετρετζίκη, οπότε αυτή η πρόσκληση πρέπει να χαροποίησε ιδιαίτερα τον νεαρό σεφ  που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί κατά κάποιο τρόπο με τον Τζέιμι Όλιβερ και να διαφημίσει τη συνταγή για το πιο γνωστό ελληνικό πιάτο.

Δείτε το βίντεο:

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version