Μητσοτάκης: Δεν με απασχολεί το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από δεξιά

0

mitsotakis.2.1.708

Η κυβερνητική πλειοψηφία θα καταρρεύσει από μόνη της, εκτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτεί το αξίωμά του.

«Η ΝΔ δεν παρέχει συναίνεση αλα καρτ στην κυβέρνηση», διεμήνυσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης. Σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά, στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε έτοιμος για άνοιγμα στο κέντρο, προσθέτοντας πως δεν τον απασχολεί το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από δεξιά.

Ακόμη, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ δήλωσε ότι υπό την ηγεσία του το κόμμα θα συνεχίσει να «αναδεικνύει ότι προτεραιότητα είναι η ταχεία και αποφασιστική υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων».

Για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων, θεωρεί τον κ. Τσίπρα ακατάλληλο να υλοποιήσει όσες επιβάλλονται στο πρώτο εξάμηνο του 2016, καθώς όπως υποστηρίζει, «έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιδεολογία του, την πολιτική του ατζέντα και τις δεσμεύσεις του».

Εκτιμά ότι ακόμη και εάν έρθει σε συμφωνία με του εταίρους για το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, θα αποτύχει στα ζητήματα της Παιδείας και της Δικαιοσύνης.

Πηγή:  Μητσοτάκης: Δεν με απασχολεί το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από δεξιά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/243613/mitsotakis-den-me-apasholei-endehomeno-apohoriseon-apo-dexia#ixzz3w6Yu1zOK

Απάντηση