Μήνυση σε Περέιρα, Κασάμι και Ολυμπιακό!

0

ImageHandler (3)

Τη νομική οδό πρόκειται να ακολουθήσει οπαδός της ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των Περέιρα και Κασάμι στο παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, καταθέτοντας μήνυση τόσο εναντίον τους, όσο και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Ο συγκεκριμένος φίλαθλος της Ένωσης βρισκόταν μαζί με τον γιο του στη θύρα 29 του ΟΑΚΑ στο πρόσφατο ματς με τους Πειραιώτες κι όπως δήλωσε στην «Ώρα των σπορ» αισθάνεται αηδιασμένος από τη στάση του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι. Επισήμανε ότι αμφότεροι έθιξαν, προσέβαλαν και και προκάλεσαν με τις χειρονομίες τους, τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις εξέδρες, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διανοηθεί πως τα αρμόδια όργανα αρνούνται να επιληφθούν του θέματος.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση τόσο σε βάρους του Πορτογάλου τεχνικού και του Ελβετού μέσου, όσο όμως και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα ο φίλαθλος της ΑΕΚ κάλεσε κι άλλους που βρίσκονταν στην ίδια θύρα να συμπαρασταθούν στον αγώνα του. «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να να προσβάλει τόσα άτομα με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Όποιος θέλει και ήταν παρών στη θύρα 29 που ήρθε κι έκανε τη χειρονομία ο Περέιρα, μπορεί να μας στηρίξει και να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινάμε. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους Συνδεσμίτες του Ολυμπιακού στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι». – See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/football-league/aek/article/23278/minusi-se-pereira-kasami-kai-olubiako-/#sthash.0EEIrOg2.dpuf

Απάντηση